Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

By og rejse

Denne mangfoldige portefølje af billeder under så mange forskellige forhold og indstillinger blev frembragt med kun ét kamera, OM-D E-M1X og to optikker, M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO og M.Zuiko Digital ED 7-14mm F2.8 PRO, der altsammen nemt kan medbringes i en lille taske. Så mobile og fleksible er Olympus-kamerasystemerne blevet.

Optikken og kamerahuset har en diskret form, der giver mulighed for hurtigt at tage fotos på gaden uden akavede situationer og blikke. Den fantastiske billedstabilisering gør det endnu lettere - du har ikke brug for stativet. Både kamerahus og optik er stænksikre, hvilket gør det muligt for fotografen at fortsætte uanset vejret. Der er særligt nyttigt, når du kun har begrænset tid til rådighed.

Den første dag gik min ven, skuespillerinden Vasia Badiou og jeg omkring i smukt solskin ved byens vigtigste turiststeder og skjulte gyder.

Som forudsagt var den næste dag dog regnfuld og mørk. Vi blev indendørs om morgenen, men vejret blev ikke bedre. Så vi besluttede at vove os udendørs alligevel, og det var her det nye kameras billedstabiliseringsfunktioner viste sin styrke. OM-D E-M1 X kan indfange de mest fantastiske fotos, rystende, under kraftig regn, i isnende kulde og selv når der næsten ikke er noget lys

Når solen går ned, bliver alting blåt. Vi oplever det fantastiske og berømte "Blå Prag". Det er snart helt mørkt, men der er stadig ikke brug for noget stativ. Det stærke billedstabiliseringssystem giver perfekte håndholdte billeder med lukketider på 1 eller endda 5 sekunder og ved 50 megapixel!
Det overbeviste os om systemets styrke, mobilitet og fleksibilitet.

Forfatter og fotograf: George Marinakis

Alle billeder er taget med følgende udstyr