Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

By og rejse

Siden 2003, da jeg første gang fik et Olympus Camedia-kameraet mellem hænderne, drømte jeg ikke engang om, hvilken rejse det ville blive. Op- og nedture, ændringer i stil, ændringer i forståelse af fotografering, mange dårlige træk og nogle gange gode. En ting ændrede sig aldrig... Olympus.
Først var jeg nysgerrig, derefter blev jeg tiltrukket af gode mennesker fra Olympus, der altid var klar til at hjælpe, og nu med kvaliteten af udstyr, der aldrig forråder mig.

Min stil er dokumentar/tidsskrift, men jeg kan også lide at vandre gennem den surrealistiske og abstrakte fotoverden. Jeg kan godt lide at skyde koncerter, forestillinger, bryllupper, landskaber og bybilleder. Alt hvor jeg ikke behøver at påvirke scenen foran mig. Jeg kan godt lide øjeblikke og spontane begivenheder.
På grund af min fotografiske stil arbejder jeg undertiden med bokeh-stil. Jeg kan godt lide bokeh, men når jeg tager billeder, tænker jeg ikke på bokeh, jeg prøver bare at have så hurtig lukkerhastighed som muligt og så lille ISO og blændeåbning som muligt. Bokeh er bare et produkt. Naturligvis er forskellen i afstand fra objektet meget vigtig for bokeh. Når det kommer til bokeh, kan jeg godt lide at skyde om natten med en lyst oplyst baggrund, såsom gadelamper.
Jeg fotograferer stort set folk til forskellige fester, koncerter, bryllupper osv. så jeg arbejder altid under dårlige lysforhold.
Indtil for nyligt har jeg holdt mig til 17 mm, som er godt til landskab/bybillede. 25 mm og 45 mm tager jeg, når det kommer til mennesker, gadefotografering og selvfølgelig situationer med lavt lys. Jeg blev positivt overrasket over skarpheden, den hurtig fokus, de smukke, fjerede bokeh og hastigheden på disse objektiver.

Jeg er ikke nogen tekniknørd, så jeg læser ikke dybe anmeldelser, men fantastiske detaljer, når jeg tager billeder og god kvalitet er noget, der sætter et smil på mit ansigt. For nyligt fik jeg spørgsmål om tip til disse objektiver, og jeg svarede, at der ikke er noget tip undtagen at tage det og bruge det, du kan ikke tage fejl. Jeg er seriøs, fra mit synspunkt og mine fotografiske behov er disse objektiver fantastiske.

Forfatter og fotograf: Silvijo Selman

Alle billeder er taget med følgende udstyr