Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

By og rejse

2020 har været et helt usædvanligt år på grund af den globale COVID-19-pandemi og begrænsninger, som vi alle har været underlagt, og som stadig gælder.  Jeg har altid nydt at fotografere storbyen, og jeg holder meget af udfordringen med at tage billeder i travle byområder i hele verden, hvor jeg tålmodigt venter på en chance for at kunne forevige motivet uden mennesker i billedet. 

Da jeg blev kontaktet vedrørende fotografering med E-M10 Mark IV, kunne jeg slet ikke vente, fordi det bød på helt nye udfordringer.  Før i tiden strejfede jeg tit rundt i byer i timevis, mens jeg ventede på, at et motiv udviklede sig, eller på det helt rigtige øjeblik, hvor jeg kunne få et fremmed menneske med på billedet til perspektiv.  Ved denne lejlighed var jeg nødt til at tilpasse min tilgang til fotograferingen, holde afstand og kun tage billeder i et meget begrænset tidsrum.

Som central medarbejder hos NHS (det engelske sundhedsvæsen) var jeg stadig nødt til at rejse ind til London for at gå på arbejde, mens resten af byen var lukket ned. Jeg brugte gåturen hjem fra arbejde som min daglige motion og til at få tankerne på plads. Jeg følte, at det var vigtigt at dokumentere, hvordan livet pludselig havde ændret sig, og forsøge at få det hele til at give mening.

De sidste par år har jeg været så heldig, at jeg har haft mulighed for at rejse rundt i verden. og jeg kan uden tøven sige, at E-M10-serien har været min mest pålidelige følgesvend, som jeg altid kunne stole på.  E-M10 Mark IV var ingen undtagelse med det nye greb, som betød, at kameraet straks lå godt i hånden.  Når alt omkring en tilsyneladende er i konstant og uforudsigelig forandring, var det en kærkommen distraktion at have det velkendte E-M10 Mark IV til at tage billeder med.

Før i tiden begik jeg sommetider den fejl at rejse over 150 km for at besøge en bygning, hvor jeg ville tage billeder, kun for så at opdage, at jeg havde glemt at oplade kameraets batteri! Den fejl lærte jeg af, men nu kan man jo oplade kameraet med en bærbar oplader.  Det er bare én ting mindre, jeg skal bekymre mig om, når jeg rejser med mit kamera, og jeg syntes, at det var en praktisk tilføjelse.

Jeg har altid syntes, at det var spændende og stimulerende at tage billeder.  Efter min mening har E-M10-serien og objektiverne været pålidelige og givet kvalitetsbilleder uden at holde mig tilbage.  Når jeg er ude at tage billeder, foretrækker jeg at rejse så let som muligt, og E-M10 Mark IV er perfekt til en som mig, der altid er på farten.

Forfatter og fotograf: Martina Govindraj

Alle billeder er taget med følgende udstyr