Sådan opdaterer du dit software

Du kan hente de nyeste opdateringer til din Olympus software til enhver tid. Det er meget nemt og tager kun et øjeblik. Du skal blot følge nedenstående trin.

Opdateringsprocedure til Olympus Viewer 3 Software

1. Du bør begynde med at sikre, at du har administratorrettigheder på din computer, og at din pc eller Mac er tilsluttet til internettet.

2. Start din OLYMPUS Viewer -software.

3. For at få den nyeste opdatering, skal du vælge Opdateringssoftware i menuen Hjælp øverst.

4. Hvis du gerne vil se yderligere oplysninger, skal du blot klikke på knappen Detaljer. Ellers fortsætte ved at klikke på opdatering.

5. Efter accept af betingelserne, vil opdateringerne blive hentet fra internettet og installeret. Når installationen er fuldført, vil OLYMPUS Viewer 3 derefter automatisk lukke og genåbne. Din software er nu blevet opdateret.

Opdateringsprocedure for Olympus Software [ib]

1. Du bør begynde med at sikre, at du har administratorrettigheder på din computer, og at din pc er tilsluttet til internettet.

2. Start din OLYMPUS software [ib].

3. For at få den nyeste opdatering, skal du vælge Opdater software i menuen Hjælp øverst.

Din software vil derefter foretage en kontrol for at se, om en nyere version af softwaren er tilgængelig

4. Efter accept afbetingelserne, vil opdateringerne blive hentet fra internettet

5. For at fuldføre opdaterings proceduren, er du nødt til at starte installationen.