Vejledning til Firmwareopdatering

Den nyeste firmware til dit kamera kan hentes via internettet. Følg trinene herunder:

Hent OLYMPUS Digital kamera opdatering

OLYMPUS Digital kamera opdatering er nødvendig for at opdatere firmware til dit digitalkamera. Klik herunder for at hente denne.

Olympus Digital kamera opdatering:

Hent oversigten

Hent og indlæs den nye Firmware

Bemærk:
Efter opdatering kan kameraets firmware ikke stilles tilbage til en tidligere version.

Klargøring:

1. Tænd for computeren med en administrators rettigheder.

2. Gå på internettet. Olympus anbefaler at bruge kabelforbindelse, for at mindske risikoen for forstyrrelser under opdateringen. Der kan dog benyttes trådløs forbindelse.

3. Sørg for at kameraet har rigeligt med strøm. Brug frisk opladede batterier eller en netadapter. (Ikke alle modeller kan bruge netadapter.)

4. Fjern hukommelseskortet fra kameraet.

Følg vejledningen herunder, for at opdatere kameraets firmware:

1. Dobbeltklik på OLYMPUS Digital Camera Updater som du har hentet ned.

2. Læs betingelserne og slut derpå dit kamera til computeren med det medfølgende USB kabel.

Bemærk:

- Kameraet viser måske en valgmenu på LCD skærmen. Til Olympus E-System digitalkameraer, vælges STORAGE. Til andre digitalkameraer vælges der PC. Tryk på kameraets [OK] knap for at fortsætte.

Gå videre med Next.

3. Hvis der er en ny firmware klar, vises denne i en dialogboks. Ønsker du at se hvad opdateringen indeholder, vælges den på listen og der klikkes på Details. Hvis du ønsker at opdatere, klikkes der på Update og derefter, på næste skærmbillede, Yes. (Hvis du klikker på No, annulleres opdateringen.)

4. Læs programmets licensbetingelser. Klik på Agree for at acceptere og fortsætte.

5. Når kameraets LCD skærm viser OK, som vist i dialogboksen herunder, er firmwareopdateringen færdig.

Click Next.

6. Fjern USB kablet fra kameraet og computeren og klik på Close.