Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Moderigtigt tilbehør

til fashionistaer inden for fotografering

Åh, det er mode!

OLYMPUS PEN – ikke bare et kamera, men et moderigtigt musthave kamera, der komplementeres af fabelagtigt tilbehør. Det er de ting, der fanger øjet og fuldender ethvert look. Vi har brugt dem som inspiration til PEN Generation, der er en serie til modebevidste kvinder med smag på livet og en passion for design, fotografering og storbylivet.

Internationalt anerkendte modebloggere, herunder Camilla Pihl, Paula Ordovás, Hanna Schumi, Kayla Seah, Sarah Mikaela, Anne-Kathrin Strauß og mange flere, skriver artikler til Generationens onlineblad. Det er dem, der rejser verden rundt for at præsentere de hotteste tendenser fra alle de store modebyer, og som viser os, hvordan vi skal bære dem. I tutorials afslører de også værdifulde tips og tricks til modefotografering.

Feminin. Elegant. Minimalistisk.

Leather Collection

Lækkert læder

Little White Feather, Black like my Dress og Just Nude. Disse moderigtige nuancer kunne ikke være mere klassiske valg for de nye skulderremme fra OLYMPUS. Denne sæson fås håndremme også i nuancer som Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party og a Hint of Mint. Tiltalende pudder- og pastelfarver vil begejstre alle, der foretrækker et blødere look.

Det tidløse modetilbehør er designet af Anne-Kathrin Strauß. Som modeblogger og tidligere model har hun intuition for vor tids modebehov. Anne-Kathrin har længe været kendt internationalt for sin unikke stil og sit perfekte look.

Stilren og elegant

Skuldertasken og Bucket Bag er absolutte must-haves fra Leather Collection. Taskerne ser stilrene og elegante ud og har alle de funktionelle fordele fra en polstret kamerataske indvendigt. De får helt sikkert modeelskeres hjerte til at slå hurtigere.

Det nye Camera Outfit består af en halvtaske og en matchende skulderrem, der giver dit kamera et nyt look hver dag. Resultatet er en kombination af traditionelt design og et moderne svar på fleksibilitet og alsidighed, der viser, at mode handler om detaljerne.

Alle lædervarer

 • Camera Outfit

  Beklæd dit kamera nu! Med en kombination af en stilren OLYMPUS-halvtaske og en matchende skulderrem kan du give dit kamera et nyt look. Delene er fremstillet i ægte læder og i elegante farver, så dit kamera passer endnu bedre til din stil.

 • Bucket Bag

  Tasken er fremstillet i fantastisk blød ruskind og har alle fordelene fra en almindelig kamerataske. Denne polstrede bucket bag bliver en af de dele, du bare må eje i år. Et stykke tilbehør, som du vil elske, og som andre ville ønske, de havde.

 • Håndremme

  Håndremmene fra OLYMPUS er lavet efter de højeste designstandarder for at forbinde mode og fotografering. De bedårende farver vil begejstre enhver modeelsker. Kombineret med et OLYMPUS PEN er de komfortable og sikre.

 • Skulderremme

  De justerbare skuldreremme fra OLYMPUS er lavet i ægte læder i forskellige farver og forbinder mode og fotografering. Et musthave tilbehør til alle modebevidste personer med smag på livet og en passion for fotografering og storbylivet.

 • Skuldertasker

  Skuldertaskerne fra OLYMPUS ser stilrene og elegante ud og har alle de funktionelle fordele fra en polstret kamerataske indvendigt. Sammen med det ægte læder og de aftagelige skulderstropper er tasken en kombination af traditionelt design og et moderne svar på fleksibilitet og alsidighed.

Til
Material
Girls.

Style Collection

Et strejf af glimmer og glans gør en pige mere attraktiv.

Uanset om du fester i byen eller er på gæstelisten til en elegant galla, gør det livet meget sjovere at danse hele natten. Det er de øjeblikke, du vil gemme for evigt. Men hvem vil gå rundt med et kamera med en taske, der ikke er særlig stilren?

OLYMPUS-tilbehør er den perfekte ledsager til ethvert kamera og tilføjer et rigtigt strejf af natteglamour. Disse sølv-, guldfarvede og sorte clutches samt kamerakæden lover et strejf af glamour, som alle elsker til fester. Det får kameraet til at passe bedre til din stil og bliver det foretrukne tilbehør på dansegulvet.

Alle stylevarer

 • Halskæder

  OLYMPUS halskæderemmen er kameraets perfekte ledsager til en fest. Den er fremstillet af elegant, sort kunstlæder, raffineret metal og i sølv og guld, der giver et strejf af dekadence, sådan som alle kan lide det om aftenen. Det gør kameraet til en del af dit look og et spændende accessory på dansegulvet.

 • Skulderremme

  Skulderremmen fra OLYMPUS er det perfekte accessory til en bytur med tøserne. Du kan bruge den til dit kamera eller også din OLYMPUS Clutch. Disse remme, der er lavet af læder og badet i sølv og guld, giver enhver kvinde den glamourøse attitude, hun fortjener.

 • Clutches

  Clutches fra OLYMPUS til kameraer er den perfekte ledsager til at danse hele natten. Fremstilet i ægte læder er de et musthave tilbehør, uanset om du fester i byen eller er på gæstelisten til en elegant galla.

Mode. Kunst?
Helt sikkert!

Designer Collection

Ink Couture

Mode har længe været en kunstform i sig selv. Anerkendte designere betragtes som vor tids store kunstnere. Så det er ingen overraskelse, at mønsteret og designet af denne skulderrem er kombineret for at skabe noget usædvanligt.

Designet af Sarah Mikaela med kalligrafiblæk er dette ikke kun de rigueur for alle fashionistaer, det er hendes kunstværk med hendes finger på pulsen. Valget af kongeblå blæk er ikke noget tilfælde. Den sofistikerede farve er en af denne sæsons tendenser. Uanset om den er en del af et helt blåt look eller bare fremhæver et outfit, er denne skulderrem modetilbehør, som du ikke kan leve uden.

Fashionistaer inden for fotografering

Tilbehør skaber et outfit. Det er derfor OLYMPUS har skabt tilbehør, der imponerer – OLYMPUS Designer Collection. OLYMPUS Shoulder Straps Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy og Color Play udstråler en sans for tendenser og harmoniske mønstre. På samme tid er skulderremmene nemme at udskifte, så de kan ændres med dit outfit. De smukt designede pouches fra OLYMPUS i to størrelser svøber sig blidt om OLYMPUS PEN og dets optikker. Det polstrede indre beskytter dit dyrebare kamera perfekt. Vidunderlige ledsagere for alle modebevidste fotografer.

Til alle kvinder. Til alle dage og altid anderledes.

Alle Designers-varer

 • Skulderremme

  Tilbehør skaber et outfit. Det er derfor OLYMPUS har skabt disse skulderremme, der imponerer. Skulderremmene fra OLYMPUS i mange forskellige designs udstråler en sans for tendenser og harmoniske mønstre.

 • Pouches

  Disse smukt designede pouches fra OLYMPUS Pouches omsvøber enhver fashionistas kamera eller optik. Fantastiske moderigtige ledsagere.

BANKER DIT HJERTE FOR MODE OG LIVSSTIL?

Bliv inspireret, og start din egen kreative rejse med PEN

Vi har det rette indhold til dig, uanset om du vil give din profil på sociale medier et boost, forbedre dine færdigheder inden for fotografering eller lære mere om vores system.

Opdag  

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.