Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Prøv
 
 

Tough! TG-Tracker

Den ultimative actionhelt
til enhver udfordring
 •    
“Perfekt til alle former for action uanset hvor hårdt”

Kast dig over bjerget, vis bølgen, at du har, hvad der skal til, giv skibakken dét, den vil have ... TG-Tracker, der er robust nok til enhver udfordring, er et hårdført og lethåndterligt kamera, der giver dig smukke billeder og videoer under de mest barske forhold.

“Perfekt til alle former for action uanset hvor hårdt”

Kast dig over bjerget, vis bølgen, at du har, hvad der skal til, giv skibakken dét, den vil have ... TG-Tracker, der er robust nok til enhver udfordring, er et hårdført og lethåndterligt kamera, der giver dig smukke billeder og videoer under de mest barske forhold.

“Perfekt til alle former for action uanset hvor hårdt”

4K film, kraftig billedprocessor, 5-akset billedstabilisering og et ultra-vidvinkeloptik er blot nogle få af de funktioner, der vil hjælpe dig med at fange actionen. TG-Tracker giver exceptionel filmoptagelse uden komplekse betjeningsanordninger, så du kan koncentrere dig om at fange oplevelsen.

“En fed måde at optage og se præstationer på”

TG-Tracker fører log over din præstation og sporer dine eventyr, så du får en ægte følelse af gennemførelse. Detaljeret logføring giver dig en dybtgående visning af hoveddata, så du kan forbedre dig yderligere med OLYMPUS Feltsensorsystemet.

 •  
  Det er Tough!
 •  
  Superb 4K-video
 •  
  Tag udfordringen op

Uundværlige egenskaber for TG-Tracker

 • Tough ydeevne

  Vandtæt ned til 30 m, frostsikkert ned til –10 °C, stødsikkert op til 2,1 m, tryksikkert op til 100 kg og støvtæt. Den nye TG-Tracker er bygget til at nyde enhver udfordring, du møder. Med et sofistikeret indre og ydre hus og det berømte OLYMPUS-forseglingssystem giver kameraet dig en imponerende, hårdfør og vandtæt præstation.

  • 2,1 m

  • 30 m

  • 100 kg

  • -10 °C

 • Feltsensorsystem

  Sporing med fem sensorer i et virkelig hårdført video- og billedkamera fanger alt, det du ser, og optager alt, det du mærker! GPS, kompas, accelerometer, barometer og termometer sporer dine eventyr og gør dem endnu mere mindeværdige. Det er ideelt til at optage personlige præstationer under krævende udendørsaktiveter.

 • Fotografér, spor og del

  Overfør dine billeder eller videoklip til din smartphone, og logfør deres data med OI.Track-appen. Se din fremgang og udvikling af færdigheder med ét blik ved hjælp af de forskellige logdata for dine billeder og klips. Med den gratis OI.Share-app kan du derefter let importere billeder af dine eventyr til din mobile enhed, så du kan blære dig på sociale medier. Du kan også bruge enheden som en fjernbetjening til at styre indstillingerne for TG-Tracker og tage billeder.

 • 4K og ultra-vidvinkeloptik

  Med 4K-filmoptagelse og ultra-vidvinkeloptikoptik kan du fange hele billedet i superskarpe detaljer. Vidvinkeloptikken har en fuld 204° synsvinkel og lader dig genopleve oplevelsen på levende manér.

Flere funktioner
 • 5-akset billedstabilisering

  TG-tracker kan prale med den imponerende 5-akset billedstabilisering (IS), der kompenserer for enhver form for sløring. Den er perfekt til rolige videoer, uanset hvor ujævn din tur er.

 • 1,5" LCD-skærm, der kan flippes ud

  1,5" LCD-farveskærmen med 115.200 prikker bringer dig ind i billederne, når du optager og afspiller. Flip LCD-skærmen ud – uanset omstændighederne!

 • 4K film

  Optag 4K-film med TG-Tracker, og oplev den berømte OLYMPUS-billedbehandlingsteknologi, der leverer levende billeder og film rige på detaljer og med minimal billedstøj.

 • Kraftigt forlys

  Indbygget krafigt forlys til svære lyssituationer. Op til 60 lumen lyser op i mørket på en afstand på 3,5 m i maksimalt et minut. Den hurtige funktion lader dig hurtigt belyse motiver for at give gøre dine billeder mere virkelighedstro.

 • Tidsforkortet film

  I tilstanden for tidsforkortet film kan du fange solopgange, skiftende vejrforhold eller unikke actionsekvenser som film med en speciel tidsforkortet effekt. Også en fed ting at vise online.

 • Loop-optagelse

  Med loop-optagelse kan du optage, lige indtil dit hukommelseskort er fyldt op, eller batteriet løber tør. Hver fil er på fulde 29 minutter, hvilket gør filhåndtering med søgnings- og redigeringsarbejde efter optagelserne nemt.

 • Undervandsdetektor

  TG-Tracker opfanger automatisk, når du er under vandet. Ved vanddybde under 50 cm skifter kameraet til den optimale tilstand for optagelse under vandet, så du kan fokusere helt på dine enestående dykningsoplevelser.

 • Langtidsholdbart batteri

  Det langtidsholdbare lithium-ion-batteri med høj kapacitet giver dig imponerende vedvarende filmoptagelsesmuligheder.

 • Håndgreb og adapter

  Det stabile greb hjælper dig med at fange dit motiv fra enhver vinkel, selv i ekstremt aktive situationer. Ved hjælp af Mount Coupling-adapteren kan du også fastgøre tredjepartsudstyr for uendelige muligheder.

Specifikationer for Tough! TG-Tracker

Specifikationer for Tough! TG-Tracker
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OLYMPUS-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   
Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 
Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.