Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Tough ydeevne.
Ingen kompromiser.
 • Suveræn billed- og videokvalitet
 • Forskellige undervandstilstande
 • Ultimativ Tough ydeevne

Oplev verden med

en hårdfør følgesvend!

Start dit eget eventyr med din TG-6. Dette kamera er den ideelle partner, der kan indfange hvert eneste imponerende øjeblik på din rejse, uanset betingelserne. En bred vifte af tilbehør bidrager til oplevelsen og udstyrer dig til selv de mest krævende eventyr.

TG-6 er vandtæt ned til 15 m, stødsikkert ved fald fra op til 2,1 meter, støvtæt, frostsikkert ned til -10 °C, trykfast og har antidug-belægning, så det kan klare ethvert eventyr.

Fang alle øjeblikke perfekt

I dine vildeste drømme ved du aldrig, hvad der vil ske. Kombinationen af F2-optiken med høj opløsning, TruePic VIII og 12 megapixel billedsensor giver dig friheden til at tage kvalitetsbilleder, uanset betingelserne. Selv i situationer med dårlig belysning bliver dine billeder altid skarpe og smukke.

Gå aldrig glip af det perfekte billede

Når lukkeren er trykket halvt ned, begynder Pro Capture at fotografere og buffer billeder ved 10 bil./sek. Det øjeblik knappen trykkes helt ned, starter non-stop fotografering. På denne måde kan du tage billeder, der tidligere var umulige at få i kassen.

Den perfekte balance

TG-6 kan fange selv situationer i dårlig belysning, hvor der er store forskelle på lyse og mørke steder: HDR-funktion kombinerer fire billeder med forskellige eksponeringer til et billede og gør derved dine billeder enten perfekt lysere eller mørkere. Funktoinen giver dig fuld frihed til dramatisk at genskabe både lyse og mørke sektioner ved at finde den perfekte kontrast og balancere hvide og sorte nuancer.

 • HØJ BILLEDKVALITET

 • PRO CAPTURE

 • HDR

Del din rejse

Få ekstra kontrol over billederne: Med OI.Share appen kan du ikke blot bruge din smartphone som en fleksibel fjernbetjening, men det integrerede Wi-Fi gør det også muligt at dele dine oplevelser med det samme.

Felt-sensorsystemet

Takket være det integrerede feltfølersystem som automatisk sporer dine bevægelser, ved du altid, hvor dine billeder er taget. Gem flere oplysninger om dine minder: OI.Share appen knytter data fra GPS, kompas, manometer og temperatur til dine fotos og videoer.

Dine minder har aldrig
været mere levende

Lad dine aktiviteter komme til live ved at indfange hver eneste detalje på det rette tidspunkt. 4K video giver dig mulighed for at optage fantastiske billeder af dine yndlingsøjeblikke og lave film i fuld HD med 120 billeder pr. sekund.

Dyk ned i en verden under vandet med TG-6

Find ud af, hvad der gemmer sig under overfladen. TG-6 er helt vandtæt og konstrueret til brug i en dybde på op til 15m uden yderligere udstyr.

Gå dybere ned

Vil du endnu længere? Undervandshuset PT-059 gør det muligt at bruge din TG-6 til endnu mere spændende undervandsoplevelser på dybder op til 45 m. Men det er ikke det hele: du kan udbygge dit kamera endnu mere med et stort udvalg af ekstraudstyr.

Fang den fascinerende verden under vandet

Ved at bruge en af de tre funktioner til undervandshvidbalance bliver dine billeder levende, uanset vanddybden. Brug "Shallow" (dybde ned til 3 m) til at forbedre røde nuancer, "Mid range" til vanddybde fra 3 til 15 m eller "Deep" til at forbedre blå nuancer under en dybde på 15 m.

Mikroskoptilstand under vandet

Spring i med hovedet først, og kom tættere på end nogensinde før. Med mikorskoptilstanden under vand kan du tage nærbilleder op til 1 cm fra optikken, så du kan fange selv de mindste detaljer.

Undervands-HDR

Undervands-HDR balancerer perfekt både lyse og mørke sektioner ved at forhindre for store forskelle mellem sort og hvid. Resultaterne er imponerende undervandsbilleder med en bred dynamisk rækkevidde.

 • HVIDBALANCE UNDER VANDET

 • MIKROSKOPTILSTAND

 • UNDERVANDS-HDR

Indfang selv den mest diskrete skønhed

Se mere end øjet kan! Mikroskop-funktionen gør det muligt for kameraet at fokusere på emner der er blot 1 cm fra optikke. Få forstørrelse på op til 44,4x i kombination med det fleksible zoomhåndtag. Med LG-1 lysguiden og FD-1 flash-diffuseren har TG-6 endnu mere potentiale til makrofotografering.

Fokus på det der er vigtigt

TG-6 giver dig frihed til at fokusere på det, som situationen kræver. Med Focus Stacking og Focus Bracketing leverer kameraet to nyttige funktioner, der giver dig mulighed for enten at fokusere på alle elementer i billedet eller for at skabe et bredere fokusområde senere hen.

Giv din rejse
en flot finish

Har du nogensinde ønsket at bruge et øjeblik på at mindes, det, som du har oplevet? Dine RAW-billeder kan redigeres med Olympus Workspace Software og udskrives som fysiske kopier – på den måde bliver din oplevelse fuldendt og kan genopleves for evigt.

To farvevarianter

Du kan vælge mellem TG-6 i rød eller sort for at fremhæve din personlighed.

Optimalt greb

Formen på TG-6-kameraet giver et mere optimalt greb, selv når du vandrer langt ude på landet.

Låseknap til tilbehør

Låseknappen til tilbehør forhindrer, at fastgjort tilbehør, som fiskeøjekonverter, telekonverter, lydguide eller flash-diffuser, falder af. På denne måde kan du føle dig helt tryg, når du bærer kameraet med tilbehør.

Omskifter/zoomgreb

Zoomgrebet i TG-6-kameraet gør det muligt at betjene kameraet, mens du har handsker på og står på ski ned af stejle pister. Den nye omskifter gør det nemt at justere fotoindstillinger som for eksempel eksponeringskompensation.

Gittervisning for stabil indramning

TG-6 har gittervisning, som hjælper dig med at få de optimale opdelingsforhold. Du kan vælge mellem standardgitter eller det gyldne snit.

Forskellige eksponeringsfunktioner og tilpassede indstillinger

Udover velkendte funktioner som blændeforvalg og program har tilstandsomskifteren også en filmtilstand for hurtig adgang til forskellige stile til videooptagelse.

Gør dit eventyr endnu mere spændende
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online