Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Tough! TG-5:

Den ultimative partner til dine mest udfordrende eventyr.

"Jeg ved, at jeg får høj billedkvalitet med dette kamera selv i udfordrende svag belysning, som man så ofte oplever under vandet."

Ultimative eventyr indebærer ofte de mest udfordrende lysforhold. Fra arktisk tusmørke til verden under vandet er særligt evnen til at håndtere svag belysning nøglen til et fantastisk billede. En ny billedsensor med superb ydeevne højhastigheds- og højfølsomhedydeevne kombineret med den nyeste TruePic VIII-billedproseccor fra vores flagskibssystemkamera giver bedre billedkvalitet end før med forbedret dynamisk område og reaktionstid.

"Uanset om du trekker gennem vilde skove, klatrer op ad vindblæste stigninger eller udforsker arktiske huler, er feltsensorsystemet i dette kamera en uundværlig følgesvend i den storslåede natur.

Kombineret med den gratis OI. Tracy-app kan du med det nye TG-5 knytte data fra GPS, kompas, manometer og temperatur til dine billeder og videoer og overføre dataene via wi-fi til din smartphone eller tablet.

"På et normalt kamera dugger objektivet normalt, når man går fra frysende alpeluft til en varm pejs. Med TG-5 er det noget, der hører fortiden til.

Det beskyttende dobbeltglas er blot en ny tilføjelse til gennemprøvede holdbare funktioner. Du kan blive ved med at fotografere hvad end naturen udsætter dig for. Ekstreme temperaturskift kan medføre kondens på objektivet. TG-5 forhindrer dette med det beskyttende dobbeltglas, så du kan blive ved med at fotografere.

 •  
  Klassens bedste billedkvalitet
 •  
  Feltsensorsystem
 •  
  Pålidelig tough ydeevne

Fang endnu mere action.

Hvis du skal få fede bevægelser til at se fantastiske ud, skal du fange alle detaljerne i præcis det rette øjeblik. TG-5-kameraets nyskabende billedteknologi gør det nemmere end nogensinde. Med den hurtige TruePic VIII-processor kan du optage i en opløsning på utrolige 4K og lave slowmotionfilm i full-HD og med 120 bill./sek. Se dynamikken i hver enkel bevægelse, eller optag smukke landskaber i betagende høj definition.

Kom helt tæt på.

Har du nogensinde gerne villet fotografere bittesmå motiver, som du ikke kan se med det blotte øje, i fremragende detaljer?
Billedforstørrelsen på maks. 7x* i TG-5-kameraets variable makrosystem med fire tilsande (mikroskopstyring, focus bracketing og focus stacking) gør dette muligt. I mikroskoptilstand kan kameraet fange motiver så tæt på som 1 cm. I mikroskopstyring kan skærmens forstørrelsesfaktor ændres til maks. 44,4x med zoomgrebet.
Der er derudover to valgfri accessories, LD-1-lysguide og FD-1 Flash-diffuser, der får det fulde potentiale frem i det variable makrosystem. Opnå spektakulære nærbilleder, som hvis du kiggede i et mikroskop.

*svarende til 35 mm

Genlev øjeblikket fuldt ud.

Fang vidunderlige oplevelser i 4K og slowmotionvideo samt sporingsoplysninger, og del dem nemt.
Importér feltsensordata som kompas, manometer og temperatur og billeder taget med kameraet til en smartphone via TG-5-kameraets indbyggede wi-fi- og OI.Share-funktion, og knyt dem derefter til videoer med overlejret sporingsdata i den gratis Olympus Image Track-app (OI.Track).
Del din oplevelse med vennerne, lige som du husker den.

Flere ting til dit Tough!-kamera

Det store udvalg af tilbehør til TG-5-kameraet åbner for en verden af kreativitet til at fange actionen.
Fra bæretasker til LED-lysguide og flashes, fiskeøje- og telekonvertere til undervandsetuiet.
Slip din kreativitet fri, og få det allerbedste ud af at optage dine fantastiske oplevelser.

Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OLYMPUS-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online