Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

NYD DET. KLIK. GENTAG.

OLYMPUS PEN E-PL9

 •    

STOP MED AT TAGE SNAPS. BEGYND AT TAGE BILLEDER.

Bedre fotografier uden vrøvl samt et smukt kamera at tage dem med. Tag dit billede til et nyt niveau med Olympus PEN E-PL9 og del ganske nemt dine yndlingsshots takket være den indbyggede WiFi, der uden besvær forbindes til din smartphone. Det er din tur: Stop med at tage snaps. Begynd at tage billeder.

 • KREATIV UDVIDELSE

  Folk fortæller mig, at jeg er kreativ og behøver et kamera, der gør det muligt for mig at udtrykke, hvordan jeg har det. Jeg elsker den intuitive følelse af E-PL9'eren, der har givet mig mere tiltro til mig selv. Auto tog besværet af i begyndelsen, eftersom kameraet er så smart, men nu anvender jeg bevægelsesskærmen for at få adgang til de mange kreative muligheder. Jeg kan producere store prints af mine malerier, da kvaliteten er mere end et match for modeller med større omgang.

 • PERFEKT MATCH

  Uanset hvor smukt et outfit ser ud - hvis det ikke føles godt, så er det ikke den rigtige. Det samme gælder for kameraer. Jeg fokuserer på detaljer og bemærkede, hvordan de læderlignende materialer er blevet formet til kameraet i harmoni, som giver et yderst sofistikeret udseende til det simple og klassiske design. Det skal også fungere: enkle ting som at røre ved emnet på skærmen for at fokusere eller tage et shot, så nemt. Betjeningerne på E-PL9 føles vidunderlige og er på alle de rigtige steder, og jeg også kan vælge farve, der passer mig.

 • Udtryk dig selv

  Jeg er klar på at lære mere om, hvordan et billede bliver godt, og E-PL9 hjælper mig. Dét, der plejede at være begravet i menuer, er nu et klik væk takket være AP-tilstanden, der lader mig skabe flere drømmende eksponeringer eller smukke natteshots. Ekstra linser hjælper mine billeder til at skille sig ud fra mængden. Mine portrætter har nu den professionelle slørede baggrund, der er meget mere autentisk end resultaterne fra min telefon takket været 45mm F1.8. Der er endda video "sådan vejledninger" tilgængelig gennem den gratis OI.Share App.

 • DELINGSLIV

  Hvis jeg får et fantastisk billede af en ven, så er jeg nødt til at dele det - nu! Det er nemmere end nogensinde før takket være WiFi-forbindelsen mellem min E-PL9 og smartphone. Jeg kan endda generhverve billeder fra mit kamera, når det er i min rygsæk og poste dem via den gratis app. Den enestående billedkvalitet har hjulpet til at få min blog og Instagram-profil til at vokse.

BANKER DIT HJERTE FOR MODE OG LIVSSTIL?

Bliv inspireret, og start din egen kreative rejse med PEN

Vi har det rette indhold til dig, uanset om du vil give din profil på sociale medier et boost, forbedre dine færdigheder inden for fotografering eller lære mere om vores system.

Opdag  
pen_e_pl8_features_hl_1

Lær at elske linser

Gør ting med dit kamera, som din telefon kun kan drømme om - fra at fange de mindste detaljer med nærlinser såsom 30mm F3.5 til at fange de smukkeste portrætter med 45mm F1.8 for enestående bokeh - den slørede baggrundseffekt. Den rigtige linse påvirker også perspektivet og gør ansigtet mere "fladt" end det forvrængede billede, man ser på mange telefonselfies. Lær mere om linser her:

pen_e_pl8_features_hl_2

Lav blitz din ven

Blitz får ofte dårligt omdømme, men det kan virkelig skabe et godt billede under udfordrende lysforhold. At tage et billede af nogen foran et vindue eller mod sollys? Anvend fill-in blitz for at kærtegne et objekts ansigt. Blitz kan fryse bevægelse, når den overordnede situation er for mørk til at give mulighed for en hurtigere lukkehastighed, eller det kan sætte fokus på et objekt i en nattescene. E-PL9 lader dig styre mængden af blitz for præcis at få den effekt, du ønsker, og bliver virkelig en billede-besparer.

Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Prøv nu
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Prøv nu
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OLYMPUS-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.