Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PEN E-PL7 er en ægte perle.

  •    

Min nyeste stilperle

En indkøbstur i Paris eller Milano er pragtfuld, og jeg elsker det bare. Jeg er især afhængig af elegant tøj, guld og fint tilbehør, da det viser min feminine side. Og det er præcist, hvad jeg havde i tankerne, da jeg købte mit PEN E-PL7-kamera. Det passer perfekt til min stil. Kameraets smalle silhuet, hvide skinnende hus og ekstraordinære håndgreb fuldender mit elegante udseende. Det bliver midtpunkt, hvor end jeg bruger det.

STIL

Det perfekte udseende i høj kvalitet

Når jeg går ud, skal mit udseende være absolut perfekt - i min helt egen elegante stil. PEN E-PL7 er lavet af førsteklasses metal omgivet af et outfit i læderlook, som understreger mit personlige raffinement. Sammen med alt mit dejlige tilbehør passer kameraet perfekt i min håndtaske takket være dets smalle design. Alle detaljer - det attraktive greb, placeringen af drejeknapper - er lavet for at sikre, at jeg altid ser elegant ud.

ELEGANCE

Udtryk dig selv!

Jeg ved aldrig, hvem jeg kan møde, når jeg er på indkøb eller nyder den bedste plads på en cafe. Så jeg sørger for, at jeg altid er forberedt med mit PEN E-PL7-kamera. Jeg tager fantastiske selfies, og kameraet er virkelig nemt at bruge - som med LCD'en, som kan klappes ned, og som sørger for, at mine hænder ikke er i vejen under optagelse. En lang række andre ting og sager betyder, at mine billeder bliver tydelige og smukke.

SKØNHED

BANKER DIT HJERTE FOR MODE OG LIVSSTIL?

Træd ind i den smukke verden af OLYMPUS PEN-kameraer

Bliv inspireret af vores europæiske bloggere og historier, og bliv en del af OLYMPUS PEN-generationen.

Opdag  

Vise mine billeder

Da jeg først fik de perfekte positurer med PEN E-PL7, ville jeg straks dele dem med venner og tilhængere på min blog via WiFi. Jeg havde ikke brug for besværlige kabler - jeg overførte bare billederne til min mobil og sætte dem i derfra. Det var det!

Blive kreativ

Min kreativitet er ikke kun begrænset til min modeforståelse. Så det er fantastisk, at PEN E-PL7 også lader mig give udtryk for mig selv fuldt ud ved hjælp af et af de 14 art-filtre og 9 art-effekter. Jeg elsker især de nye filtre Vintage og Partial Colour (delvis farve). De giver mine billeder et særligt touch.

Partial Colour (delvis farve)

Vintage

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 
Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.

Dette interesserer muligvis også dig