Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PASSSION KRÆVER KVALITET

KVALITET ER EN TANKEGANG

PEN E-PL10 kombinerer ren æstetik, tidløst design og teknologi med høj ydeevne, der løfter din fotografering til nye højder. Med kompakt design og brugervenlighed er kameraet den uundværlige ledsager, inspirerende muse og stilrene "it piece", hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med design eller kvalitet – fordi din passion kræver kvalitet.

 • PASSION KRÆVER KVALITET

  Generation PEN tager billeder af højeste kvalitet, der overgår alle dine forventninger. Selv svære billeder som natmotiver er ikke længere en udfordring. Fang øjeblikket med fantastisk bokeh, der får dine billeder til at skille sig ud fra almindelige smartphone-billeder.

 • Takket være E-PL10-kameraets nemme og intuitive håndtering går du aldrig mere glip af det perfekte billede! Den hurtige autofokus og touchskærmen sikrer, at du fanger øjeblikket! Den integrerede flipskærm gør det muligt at tage det perfekte selfie – fra stort set alle perspektiver. I automatisk indstilling identificerer kameraet billedværdige situationer og vælger automatisk det mest optimale billedmotiv.

  BRUGERVENLIG

 • ALTID ET PERFEKT MATCH

  E-PL10-kameraets kompakte og lette design giver dig lyst til at bære rundt på denne skønhed til enhver tid. Dets tre tidløse og elegante farvevariationer matcher enhver stil. Vælg blandt en serie af moderigtigt tilbehør for at give ethvert outfit et finishing touch.

 • PEN-modellen er spækket med kreative optagefunktioner, som effektfiltre, der giver dit Instagram-feed et særligt look. Motivprogrammer og nem navigation i avanceret fotoindstillinger giver din kreative vision en hånd.
  E-PL10 har endda en grænseflade optimeret til touchskærm til Instagram-perfekte billeder med bare en enkelt berøring.

  LAD KREATIVITETEN FLYDE

 • SKIFT DIT PERSPEKTIV

  Uanset hvad du fokuserer på, giver den nyeste model i PEN-serien dig det bedst mulige billede. Takket være det store udvalg af M.Zuiko-objektiver kan du stole på knivskarpe makro- eller mikro-billeder og smukke portrætter.

 • BLIV TILSLUTTET

  Del din passion med dine venner og PEN Generation automatisk! Med Olympus PEN kan dine smukke billeder overføres til din smartphone med bare et enkelt klik: Integreret wi-fi og den gratis OI.Share-app gør det muligt for dig at dele dine bedste billeder med det samme – på alle tidspunkter og steder.

 • E-PL10 kan hjælpe dig ved at levere billeder, der er meget mere end højeste kvalitet. Kameraet optager video i 4K, og selv i håndholdt indstilling garanterer E-PL10 professionelle optagelser takket være den effektive indbyggede billedstabilisering. Optag en perfekt video på farten – uanset om det er til din vlog eller dine egne personlige minder.

  STABIL PÅ FARTEN

PERFEKT MATCH

Den perfekte tilføjelse til ethvert outfit
Årets "it piece".
Altid med dig – hele dagen, hver dag.
Fremragende kunst: mode møder fotografi.
Altid stilrent: 3 nye elegante farver
Alt den hjælp du skal bruge til din kreative vision!

Kombiner dit nye PEN E-PL10 med højprofessionelle M.Zuiko-objektiver, og oplev ubegrænsede kreative muligheder. Vi tilbyder et sortiment af smukt moderigtigt tilbehør, der fremhæver din personlige stil.

Tilføj en optik

Uanset om du tager makro- eller mikro-billeder, tilbyder Olympus dig mere end 20 fremragende objektiver.

Giv din stil et boost

Stilrent tilbehør til alle dine outfits vil få mere end blot dine billeder til at se godt ud.

Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.