Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Opnå looket: Hvad er din PEN-stil?

 • E-PL9

  Adgang, der er nemmere end nogensinde, til kreative funktioner via touchskærm kombineret med Bluetooth- og wi-fi-forbindelse for nem billedoverførsel samt et misundelsesværdigt udseende og kendetegnende konstruktionsmæssig kvalitet, som Olympus PEN-serien er så kendt for.

 • E-PL8

  "Med sit fantastiske design og nye, smarte tilbehør er denne lille perle perfekt til blogger-livsstilen. Kameraet er lige så nemt at bruge som en smartphone, men kvaliteten af de billeder jeg tog med det, fik min instagram-konto op på et helt nyt niveau. "

 • Moderigtigt tilbehør

  Olympus PEN - ikke bare et kamera, men et musthave for de modebevidste, som kan suppleres med trendy tilbehør. Artikler til alle modebevidste personer, der brænder for mode og design, fotografering og byens pulserende liv.

 • PEN Generation

  PEN Generation – til alle, der elsker mode, skønhed, livstil og selvfølgelig fotografering. Upload dine billeder, find inspiration i de seneste PEN-historier, og lær mere om fotografering. Stedet for alle fashionistaer!

PEN-F

Det nye Olympus PEN-F er langt mere end bare en fryd for øjet. Det er resultatet af 80 års kamerahistorie og tekniske innovationer. Er du klar til at slippe det løs?

Læs mere

Dette interesserer muligvis også dig