Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

på engelsk
Kom og mød PEN-generationen

Bliv inspireret af vores europæiske bloggere og historier, og bliv en del af OLYMPUS PEN-generationen

E‑PL7, Olympus, Kompact System Kamera, PEN

E‑PL7

Iøjefaldende
 • Slank silhuet
 • Kvalitetsdesign
 • Smukke selfies

Opnå looket: Hvad er din PEN-stil?

 • E-PL8

  "Med sit fantastiske design og nye, smarte tilbehør er denne lille perle perfekt til blogger-livsstilen. Kameraet er lige så nemt at bruge som en smartphone, men kvaliteten af de billeder jeg tog med det, fik min instagram-konto op på et helt nyt niveau. "

 • E-PL7

  "Kameraet er flot, føles godt i hånden og er en sand fornøjelse at bruge. Det slanke zoomobjektiv betyder, at det kan være i min taske, så jeg har det med mig overalt. Jeg kan tage spændende billeder af høj kvalitet og nemt dele dem. Den nye fjernbetjeningsfunktion fra min telefon er fantastisk."

 • Moderigtigt tilbehør

  OLYMPUS PEN - ikke bare et kamera, men et musthave for de modebevidste, som kan suppleres med trendy tilbehør. Artikler til alle modebevidste personer, der brænder for mode og design, fotografering og byens pulserende liv.

 • PEN Generation

  PEN Generation – til alle, der elsker mode, skønhed, livstil og selvfølgelig fotografering. Upload dine billeder, find inspiration i de seneste PEN-historier, og lær mere om fotografering. Stedet for alle fashionistaer!

PEN-F

Det nye OLYMPUS PEN-F er langt mere end bare en fryd for øjet. Det er resultatet af 80 års kamerahistorie og tekniske innovationer. Er du klar til at slippe det løs?

Læs mere

Dette interesserer muligvis også dig