Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LIDENSKAB

KRÆVER

KVALITET

E-PL10

Ren æstetik, tidløst design og højtydende teknologi, der altid imødekommer dine professionelle krav. I tråd med din kreative vision leverer E-PL10 en række tekniske funktioner, der lader din individuelle stil skinne igennem på hvert eneste billede, du tager.

Læs mere

Få looket: Hvad er din PEN-stil?

 • E-PL9

  Adgang, der er nemmere end nogensinde, til kreative funktioner via touchskærm kombineret med Bluetooth- og wi-fi-forbindelse for nem billedoverførsel samt et misundelsesværdigt udseende og kendetegnende konstruktionsmæssig kvalitet, som Olympus PEN-serien er så kendt for.

 • E-PL8

  "Med det fremragende design og nyt stilrent tilbehør er denne lille perle perfekt til at leve en bloggers livsstil. Kameraet er lige så ment at bruge som en smartphone, men kvaliteterne af de billeder, jeg tog med det, satte en helt ny standard for min Instagram-konto."

 • Moderigtigt tilbehør

  Olympus PEN – ikke blot et kamera , men et must-have for en modeelsker, der komplementeres af fabelagtigt tilbehør. Dele til alle modebevidste personer med smag for livet og passion for design, fotografering og byliv.

 • Bliv inspireret

  Vi har det rette indhold til dig, uanset om du vil give din profil på sociale medier et boost, forbedre dine færdigheder inden for fotografering eller lære mere om vores system.

PEN-F

Det nye Olympus PEN-F er langt mere end bare en fryd for øjet. Det er resultatet af 80 års kamerahistorie og tekniske innovationer. Er du klar til at slippe det løs?

Læs mere

Dette interesserer muligvis også dig