Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MODERNE OG POWERFULD

Olympus PEN er ikke bare et kamera. Det er din kreative makker.
Et statement, en forlængelse af, hvem du er, og hvordan du ser tingene. Det er PEN-generationens arv og det naturlige valg for powerfulde kvinder med livsappetit, der brænder for design, fotografering og den moderne livsstil i storbyen. Trendsetterne og fighterne. Dem, som konstant er med til at forme nuet og ændre fremtiden.

Vi hylder disse kvinder, og derfor har vi designet et komplet sortiment at tilbehør specielt til dem.

MINIMAL.
FUNKTIONEL.
ELEGANT.

Leather Collection

Den ægte vare

Visse ting går aldrig af mode, og følelsen af ægte læder er en af dem. Leather Collection er designet til at holde og konstrueret til at vække glæde, og den er en hårfin balance mellem form og funktion. Disse tasker er vores fortolkning af den tidløse klassiker – uundværlige for alle modebevidste fotografer.

LAD IKKE UDSEENDET BEDRAGE

På trods af det flotte udseende er skuldertasken og Bucket Bag avanceret kameraudstyr til de kreative. De har både funktionaliteten ved en polstret kamerataske og stilen, der passer til ethvert outfit, og fuldender Leather Collection.

Minimale, men funktionelle. Elegante, men stadig en kamerataske.

Alle lædervarer

 • Håndremme

  Håndremmene bygger bro mellem mode og fotografering og er udformet med stort fokus på både design og funktionalitet. De flotte remme er mere end blot en metode til at holde dit Olympus PEN sikkert med komfort.

 • Skuldertasker

  Skuldertasken kombinerer de funktionelle fordele ved en polstret kamerataske og elegancen ved en håndtaske. Designet i ægte læder og den aftagelige rem betyder, at den er både holdbar og alsidig.

 • Bucket Bag

  Bucket Bag er fremstillet af smidig ruskind i høj kvalitet og kombinerer alle fordelene ved en almindelig kamerataske med førsteklasses design, som alle drømmer om at eje.

HOLD DET
KLASSISK.

Style Collection

EN ELEGANT NØDVENDIGHED

Det bedste kamera er det, du har på dig. Derfor har vi designet Style Collection – kameratransport, når det er bedst.

Vores halskæder og krokodillerem sikrer, at dit kamera ser elegant og sofistikeret ud. Det smarte touch betyder, dit kamera kommer til at understrege din personlige stil.

Alle stylevarer

 • Halskæder

  Halskæderne får dit kamera til at skille sig ud. De er fremstillet af elegant sort kunstlæder og raffinerede metaller i sølv og guld og sikrer, at dit kamera matcher resten af dit look.

 • Krokodillerem

  Med de gyldne detaljer og det trendy mønster er denne kamerarem en frisk fortolkning af en stilklassiker. Lad mønsteret i imiteret krokodillelæder bliver den næste tilføjelse til din samling.

SIG DET
MED STIL!

Designer Collection

Ink Couture

Ink Couture-kollektionen er den perfekte kombination af mode og funktion. Kollektionens remme og pouches er designet med henblik på at være mere end blot yndefuldt tilbehør.

EN SMUK PALET

Designer Collection er skabt med henblik på at imponere. Disse pouches beskytter, støtter og hylder dit Olympus PEN på deres helt egen måde. Bevar stilen, mens du holder dit kamera sikkert og imponerende.

Alle Designers-varer

 • Skulderremme

  Tilbehør skaber et outfit. Det er derfor Olympus har skabt disse skulderremme, der imponerer. Skulderremmene fra Olympus i mange forskellige designs udstråler en sans for tendenser og harmoniske mønstre.

 • Pouches

  Disse smukt designede
  pouches beskytter kameraet eller optikken for alle de modebevidste. Fantastiske moderigtige følgesvende.

BANKER DIT HJERTE FOR MODE OG LIVSSTIL?

Bliv inspireret, og start din egen kreative rejse med PEN

Vi har det rette indhold til dig, uanset om du vil give din profil på sociale medier et boost, forbedre dine færdigheder inden for fotografering eller lære mere om vores system.

Opdag  

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.