Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

OM SYSTEM OM-1 Gør det umulige.
OM er (gen)født.

Bygget til at tage billeder, der gør indtryk.

Farver, der afspejler virkeligheden med skarphed, rene højlys og klar kontrast. OM-1 leverer billedkvalitet i verdensklasse billede efter billede.

Stakket BSI Live MOS-sensor

Vores 20MP stakkede BSI Live MOS udgør et spring fremad for billedkvalitet. Den bruger en revolutionerende ny måde at arrangere billedelementer på for at lukke mere lys ind, samtidig med at den øger ydeevnen i svag belysning. Dine billeder vil få en suveræn opløsning med lav støj og et stort dynamisk udtryksomfang fra skygger til højlys.

Fotografering i svagt lys

Optagelser indendørs eller en anden situation med svagt lys bliver meget nemmere. Med et standard ISO-område på op til 25.600. Når lyset er svært at finde, kan du øge ISO til 102.400 for at tage velbelyste billeder i de mest udfordrende miljøer.

Endnu bedre IBIS

Slip for kamerarystelser, selv ved langsomme lukkerhastigheder. Vi har brugt årtier på at udvikle verdens mest effektive billedstabiliseringssystem, så du kan blive fri for stativer og andet stabiliseringsudstyr og tage spektakulære håndholdte, telefoto- og makrobilleder. Du får op til 8 trins* kompensation, der eliminerer kamerarystelser selv ved langsomme lukkerhastigheder. Tag lyse, skarpe billeder selv i situationer med svagt lys.

* Med M.Zuiko 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO

TruePic X

OM-1 er udstyret med vores banebrydende TruePic X-billedbehandlingschip, der fungerer sammen med den stakkede BSI Live MOS-sensor. TruePic X leverer forrygende opstarts- og skrivehastigheder, suveræn autofokusering og forbløffende hurtig serieoptagelse. Udover hastighed leverer den nye behandlingschip hidtil uset billedkvalitet. Få naturtro farver, uovertruffen skarphed og livlige gradueringer.

"Når det gælder fotografering af fugle, er man ikke alene nødt til at tænke og reagere hurtigt, men også have udstyr, der er mindst lige så hurtigt."

Ben Knoot

Hastighed, der overgår alle dine forventninger.

Der er hurtige kameraer. Og så er der OM-1. Du vil opdage, at den har al den hastighed, du kunne ønske dig, så du nemt kan indfange selv de hurtigste bevægelser i motiverne og selve livet.

Et kamera, der er lige så sejt, som du er.

Dette er et kamera, du kan stole på. Det vil fungere perfekt under selv de hårdeste forhold.

Optag video, der helt sikkert vil fange folks opmærksomhed.

Du har alle de funktioner, der skal til for at lave smukke, filmiske 4K-optagelser. Du får rene, altid skarpe videoer med højt dynamisk omfang, som der vil blive lagt mærke til.

4K/C4K 60p 10BIT

Optagelse i 4K giver dig forbløffende detaljeret og usædvanligt levende video, der kan afspilles jævnt på de største skærme. OM-1 kan også optage FHD ved standard 240p, der ser smukt ud på praktisk talt enhver skærm. Du kan også optage med en høj bithastighed i en række forskellige billedstørrelser, herunder H.264 og H.265.

Ultimativ slowmotion

Sæt farten ned, og optag den ultimative slowmotionvideo. 240 billeder i sekundet ved fuld HD er en bedrift i sig selv. Med den nye TruePic X-processor kan OM-1 nu fange det øjeblik, hvor bolden rammes, vise en kamæleons tunge i slowmotion og endda indfange en kolibri i flugt.

OM-Log LUT

Belysningen kan ændre sig hurtigt, især hvis du arbejder på farten. Optagelse i OM-Log Mode sammenlignet med Flat maksimerer det dynamiske omfang for at sikre, at din video ser ren og skarp ud, uden at miste detaljer i skygger eller højlys. En ny opslagstabel (LUT) giver dig mulighed for under optagelserne at få vist et billede, der er tæt på de farver, du ønsker, at dit billede skal have efter farvegradering.

Raw-output

Optag i RAW 12BIT 4:4:4-format for nemmere og hurtigere redigering i postproduktion. Du kan også sende RAW-video til eksternt udstyr som Atomos Ninja V.

HLG-videotilstand

HLG står for Hybrid Gamma Log (High Dynamic Range-video). Når du optager video i HLG-tilstand, forbedrer det lysstyrke, skarphed og farve langt ud over det dynamiske standardomfang.

Videooptagelsesfunktioner

OM-1 har en bred vifte af funktioner, der leverer en flot video, sådan som du vil have det. Du finder et zebramønster til at vise høj og lav lysstyrke og hjælpe dig med at finde den rigtige eksponering. Kameraets blænde, lukkerhastighed, ISO og hvidbalance kan indstilles individuelt for mere kreativ kontrol. Displayet kan skiftes mellem billedkvalitetstilstand og BT.709-ækvivalent. Vi har inkluderet funktioner, der gør indramning nemmere og lader dig optage lyd i høj opløsning. Dette kamera har alt, hvad du behøver for at optage fantastisk video.

Billedgalleri

Dette interesserer muligvis også dig