Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
DET DU SKAL BRUGE. BRYD UD.

Hvorfor E-M5 Mark III?

Ingen grænser med E-M5 Mark III

Storbyjungle, højt oppe eller nede på vejen, i dagslys eller med udsigt til nattelandskabet, i regnvejr eller ej. E-M5 Mark III kan håndtere det hele. Der er stort set ingen grænser for, hvor langt du kan gå. Med den kompakte og lette størrelse kan du frigøre dig fra tungere udstyrs begrænsninger. Og løfte fotografering til nye højder – gjort muligt af det perfekte design med avanceret teknologi og funktioner, du bare må have. Kort sagt: Alt hvad du skal bruge til at udforske, hvor og når du vil.

En opløftende oplevelse

Fremhævede funktioner

Det elegante, kompakte design huser et teknologisk kraftværk og funktioner, der skiller E-M5 Mark III ud fra mængden.

Fantastisk bærbarhed

ca. 55 % mindre
ca. 64 % lettere

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Maksimal blænde: F2.8 Brændvidde: 12–40 mm

Konkurrents tungere system
Mere end to gange størrelsen og vægten end E-M5 Mark III-systemet

Til forskel fra andre kameraer i samme klasse har E-M5 Mark III den lette vægt og kompakte størrelse, du skal bruge for at bryde ud. Hele Olympus-systemet er meget mindre end konkurrenternes. Fang verden, som du ser den. I billeder. På video. Fra alle perspektiver. Brug en hvilken som helst optik for at matche din personlige fotostil – E-M5 Mark III er altid bærbar.

Suveræn billedkvalitet

20M Live MOS-sensor
Giver fyldig optik og tydelige detaljer på farten eller ved optagelse på mørkere steder – den kraftige sensor i E-M5 Mark III er særligt udviklet til at fungere sammen med den kraftige billedstabilisering (IS). Den antireflekterende AR-belægning reducerer reflekser og skygger direkte på sensoren.

TruePic VIII-billedprocessor
Den avancerede billedprocessor er det perfekte supplement til 20M Live MOS-sensoren. Systemet med to gange fire kerner og dedikeret AF-beregningskredsløb leverer kraften bag den ultrahurtige autofokus og suveræne billedkvalitet.

Indbygget billedstabilisering
IS er indbygget i E-M5 Mark III og giver korrigering på op til 5,5 lukkerhastighedstrin, hvilket betyder, at der ikke er noget, der holder dig tilbage fra at gå ud og indfange verden. Og det er inde i kameraet, så du får tydelige håndholdte billeder med alle objektiver. Når du bruger en kompatibel optik som M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO, sørger Sync IS-funktionen for, at kameraet og optikken arbejder sammen i harmoni for at give op til 6,5 EV-trins korrigering.

*Ved brug sammen med M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO indstillet på 40 mm.

Fuldt sortiment af M.Zuiko Digital-objektiver
Med mere end 20 objektiver at vælge imellem har du et smart system i E-M5 Mark III, der nemt lader dig leve op til din kreatibitet, fotopassion og optagestil. Makro, fiskeøje, ultratelefoto ... der er ingen grænser for den retning, du vil gå i.

Højtydende autofokus

All-cross type med 121 punkter
Med fantastiske 121 punkter i et all-cross-type-layout med on-chip-faseregistrerings-AF kan E-M5 Mark III leve op til alle dine fotobehov. Selv mønstre og motiver i bevægelse kan fanges med præcision ved høj hastighed.

Høj præcision
Det er særligt udfordrende at tage tydelige billeder i dårlig belysning eller fotografere mørke genstande foran en mørk baggrund, men E-M5 Mark III klarer udfordringen til UG. Den hurtige autofokus er præcis selv ved den åbne blændeindstilling og fanger farver og former, for at sikre at motivet skiller sig ud.

AF Target-tilstand
Da E-M5 Mark III er lavet til fotografering, der passer dig, har kameraet AF Target-indstilling. Denne tilstand har seks indstillinger for at fokusere nøjagtigt på dit motiv under action eller makrofotografering. Single-action-knappen gør det hurtigt og nemt at fange de ønskede scener.

AF med ansigts-/øjeprioritet
Til portrætfotografering eller til blot at fange personerne omkring dig kan E-M5 Mark III automatisk registrere menneskeansigter og -øjne. Resultatet er præcis fokusering på dit motiv med hvert klik eller tryk på lukkerudløseren.

Design og ergonomi

Ikonisk design
E-M5 Mark III giver det ikoniske design af det originale OM-system et løft. Deltaformen øverst på kameraet, en ikonisk egenskab ved OM-systemdesignet, kan også ses her. Den let facetterede øverste kant skaber balance mellem det læderagtige materiale og den øverste dels højde for at underspille kameraets avancerede udseende.

Nem visning
Kanten på den elektroniske søger (EVF) på E-M5 Mark III er bredere for at få kameraet til at se mere stabilt ud – og nemmere for dig at betjene. Den store EVF med langt øjepunkt gør det også nemmere at tage billeder for dem, der bruger briller.

Fast greb og kontrol
Grebet er blevet snedigt designet for at forbedre komforten, når du holder E-M5 Mark III vha. tommelfingerlejet. Dette giver et mere fast greb, hvilket er vigtigt for spontan fotografering eller optagelse. Tilstandsvælgerens placering er også blevet ændret for at forbedre kontrol.

Fleksibel optagelse
Med den drejbare LCD-skærm på E-M5 Mark III skal du ikke indtage akavede eller ubekvemme positioner, når du optager. Skærmen tilpasser sig til dig – uanset om det er højt oppe eller lange nede. Dette er også et must ved optagelse af film med dynamiske scener.

Meget anmelderrost konstruktion

Vejrbestandigt kamerahus
Tag E-M5 Mark III med alle steder. Kameraets forseglinger gør det stænktæt, støvtæt og frostsikkert ned til –10 °C. De mest barske miljøer fra regn over sne til støv er ingen udfordring for E-M5 Mark III.*

*Vælg en vejrbestandig M.Zuiko Digital-optik for at opnå et vejrbestandigt system.

Supersonic Wave Filter (SSWF)
Få det bedste klassen har at byde på – og tilfredsheden ved at vide, at du får tydelige resultater. Uanset om du skifter optik på E-M5 Mark III, fjerner kameraet med det samme støv på sensoren ved at vibrere mere end 30.000 gange i sekundet ved ultrahøj hastighed. Den særlige belægning på sensoren forhindrer støv yderligere.

"Natoptagelser er de mest udfordrende. Den rette gradering, tydelige konturer, en dejlig varm glød fra lamperne. E-M5 Mark III er kameraet, der kan levere alle dette og mere. Med en pålidelighed jeg kan stole på.

Der er ingen grænser

Optageteknologi i E-M5 Mark III

For at hjælpe dig med at få endnu mere ud af din fotografering har det kompakte og lette E-M5 Mark III en kraftig sensor, avanceret billedprocessor og mange anerkendte Olympus-teknologier.

Unikke Olympus-optagefunktioner

Focus Bracketing og Stacking
Denne E-M5 Mark III-funktion, der er særligt perfekt til makrooptagelse, giver dig skarpe billeder fra kant til kant, som du ser det i naturguider. Focus Stacking tager flere billeder af dit motiv, der derefter sammensættes af kameraet for at skabe et enkelt, skrapt kvalitetsbillede. Focus Bracketing fungerer på en lignende måde, men giver dig fuld kontrol ved at lade dig sammensætte billederne manuelt på en computer.*

*Se de tekniske specifikationer for at få oplysninger om kompatible M-Zuiko Digital-objektiver.

Live Composite-funktion
At bryde ud med E-M5 Mark III betyder også at tage billeder, når du vil, også om natten eller i dårlig belysning. Det er her Live Composite og Live Bulb kommer ind i billedet. Du kan fange bylandskaber mod en stjernehimmel eller være kreativ med lysspor. Og se eksponeringen på LCD-skærmen, før du tager billedet.

Billede med stativ i høj opløsning på 50M
Detaljerede billeder i høj opløsning og definition er mulige, når du bruger denne E-M5 Mark III-funktion. Den skifter mellem sensoren og tager sekventielle billeder, som derefter sammensættes. Resultatet er et imponerende billede på 50 megapixels.

Anti-flicker
TIL
Anti-flicker
Fra

Anti-flicker-optagelse og Flicker-scan
Høj teknologi, der også er nem at bruge – det er det disse E-M5 Mark III-funktioner handler om. De undertrykker effekterne ved flimmer ved brug af enten den mekaniske eller elektroniske lukkerfunktion. I begge tilfælde modsvares flimmer eller stribede mønstre forsaget af lyskilder for at opnå et perfekt eksponeret billede.

PRO CAPTURE

Når lukkerknappen trykkes halvt ned gemmes 14 billeder i en buffer
Så snart du trykker lukkerknappen helt ned

Fang nøjagtigt det øjeblik, du vil – takket være Pro capture på E-M5 Mark III. Funktionen starter med at optage det øjeblik, du trykker lukkerknappen halvt ned – op til 14 billeder, der gemmes midlertidigt. Når du trykker knappen helt ned, starter non-stop optagelse. Det betyder, at du kan gå tilbage og vælge den ønskede scene.

Subject Tracking Cluster-skærm

Denne avancerede funktion gør det nemmere end nogensinde før at fokusere på motiver i bevægelse ved brug af AF-sporingsfunktionen i E-M5 Mark III. Den bruger en gruppe af sporingsfelter, der vises direkte på skærmen, for at sikre præcision og hurtige resultater.

Hurtig mekanisk lukker

Brug defokuserende effekter ved optagelse i lyse udendørsforhold – gjort muligt med den mekaniske lukker i E-M5 Mark III ved maks. 1/8000 sekunder. Selv når du bruger en optik med stor diameter, får du nøjagtig eksponering med den bredeste blændeindstilling uden behov for et ND-filter.

Manuel fokusassistance

Præcis manuel fokusering
Manuel fokusering behøver ikke være svært, særligt med funktionen til manuel fokusassistance i E-M5 Mark III. Den forstørrer området, du vil fokusere på, for at sikre at du opnår den rigtige fokusering.

Spidsbelastning
En anden nyttig funktion i E-M5 Mark III, når du fokuserer manuelt på dit motiv, er focus-peaking. Funktionen fremhæver og viser fokusspidser på silhuetter, så du kan sikre, at du opnår skarpe konturer.

AF-begrænser

En praktisk funktion, som alle fotografer ønsker: AF-begrænser. Uanset hvilken optik du bruger, kan du begrænse autofokusområdet, så E-M5 Mark III ikke fokuserer på andre genstande i scenen, hvilket giver hurtigere fokusering. Indstil op til tre AF-områder, og tilpas kontroller for hurtig aktivering af funktionen.

Fremragende brugervenlighed

Touchpad AF
For at give dig mere frihed ved optagelse gennem den elektroniske søger (EVF), giver E-M5 Mark III dig mulighed for at bruge touchskærmen som en touchpad for at placere autofokuspunktet, der hvor du vil have det – ligesom en markør. Så du kan fortsætte med at se gennem EVF'en, samtidig med at du hurtigt ændrer billedets fokuspunkt.

Touch-AF og Touch-lukker
LCD-touchskærmen på E-M5 Mark III lader dig ikke kun definere autofokus intuitivt ved at trykke og skubbe med fingeren – den gør det også muligt at tage billedet med et enkelt tryk.

"Det gør en stor forskel som omrejsende fotograf at have et let og kompakt kamera. For mig er det nye E-M5 Mark III den forskel. Jeg kan tage stort set alle steder hen og have alt, hvad jeg skal bruge, med mig.

Lavet til videooptagelse

Suveræn filmoptagelse

Gå fra at være fotograf til at være videograf, når du vil. E-M5 Mark III er også perfekt til at lave film i skarp kvalitet med en dynamisk biograf-lignende fornemmelse.

5-akset billedstabilisering til video

Billedstabilisering (IS) til video giver fuldstændig mening, særlig ved optagelse i freestyle. Når du panorerer kameraet, ser dine billeder endnu tydeligere og skarpere ud med et IS-system, der kompenserer for uønsket kameraryst. E-M5 Mark III tilbyder denne kompensation – på alle fire akser.

4K video i høj kvalitet

E-M5 Mark III er perfekt til autentisk filmproduktion takket være kameraets kompatibilitet med 4K- (3840 x 2160) og C4K-formater (4096 x 2160). Ved en billedhastighed på 30p, 25p eller 24p med 4K eller billedhastighed på 24p med C4K og en maks. bithastighed på 237 Mbps kan du optage i digital boigrafstandard for 4K.

Mikrofonstik

Hvis du vil give lyden i din film et boost med en ekstern enhed*, er mikrofonstikket praktisk placeret på siden af E-M5 Mark III for nem adgang. Vælg ME-31 Compact Gun Microphone eller LS-P4 Recorder for at få lyd i høj opløsning, der kan fastgøres direkte på flashskoen.

Mikrofonstik

*Kræverhot flaskskomontering, der er kommercielt tilgængelig.

Vejrforsegling

Regnvejrsdage, temperaturer under frysepunktet, støvede lokationer – E-M5 Mark III kan håndtere det hele. Kameraet er fuldt forseglet mod elementerne med det anerkendte Olympus-vejrforseglingssystem. Så du kan udleve din passion, når du vil.

Meget tilehør

Udover E-31 Compact Gun Microphone* og LS-P4 Recorder*, kan E-M5 Mark III også udstyres med ECG-5 Dedicated External håndgreb. Det giver et mere sikkert greb og giver dig samtidig adgang til en lukkerudløser og kontrolhjul.

*Kræver flashskomontering, der er kommercielt tilgængelig.

"E-M5 Mark III sætter mig i stand til at vække en følelse i betragteren. Mit eget perspektiv af naturen kombineres perfekt med den kraftige og præcise autofokus for at få bokeh, lige når jeg skal bruge det til motivet.

Praktisk på alle leder og kanter

Brugerassistenter

E-M5 Mark III er lavet for at gøre livet som fotograf nemmere. Med mange praktiske funktioner og stor bekvemmelighed, gør dette Om-D det til en fornøjelse for dig at bryde ud og nyde alle fotostile.

Elektronisk søger med stor synlighed

De levende farver og skærmen med høj kontrast på den elektroniske søger (EVF) på E-M5 Mark III er uden fortilfælde. OLED med ca. 2,36 millioner dots gør det nemt at se med forstørrelse på 1,37x. Øjepunktafstanden på omtrent 27 mm er perfekt til dem, der bruger briller.

Tilpassset tilstand

Få hurtigt adgang til de mest brugte indstillinger – ved blot at dreje vælgeren eller med et tryk. Under C-tilstanden kan du gemme din foretrukne indstilling, som f.eks. optageindstillinger eller tilstande, for nem og hurtig brug. To yderligere ofte brugte indstillinger kan også gemmes og hurtigt tilgås via menuen.

Nem wi-fi og Bluetooth®

E-M5 Mark III-kameraets evne til trådløst at oprette forbindelse til andre enheder, som en tablet eller smartphone med OI.Share-software, via wi-fi eller Bluetooth® betyder, at du kan få større frihed ved optagelse og overførsel uden besværet med kabler.

Praktisk USB-opladning

Med E-M5 Mark III har du et OM-D, der gør dig uafhængig af strømforsyning, uanset hvor du er – takket være praktisk USB-opladning. I bilen, på hotellet, i lufthavnen. Du har også mulighed for at genoplade batterierne med en powerbank.

Motivprogrammer og effektfiltre

Lige ved fingerspidserne har du seks temaer med i alt 22 motivprogrammer at vælge imellem til optageindstillingerne på E-M5 Mark III, der passer perfekt til dit motiv eller scene – fra portræt til natlandskabb til indendørs til nærbillede. Tilføj et af de 16 effektfiltre for at få imponerende resultater.

Sammenlign E-M5 Mark III

E-M5 Mark III
E-M10 Mark IV
E-M10 Mark III S
Sammenlign nu

M.Zuiko Digital-objektiver

Find ud af mere

Kameratilbehør

Find ud af mere

Tale til tekst-løsninger

Find ud af mere

Sound for video

Find ud af mere
Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Prøv nu
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Prøv nu
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OLYMPUS-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

MyOLYMPUS-nyhedsbrev

Vær den første til at blive opdateret og få en bedre oplevelse med OM Digital Solutions.

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.