Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

E-M5 Mark II

UDTRYK DIG SELV GENNEM VARIATION.
 •    
 
x
Med billedstabilisering Uden billedsstabilisering

E-M5 Mark II: Fremragende skarphed

Klar, stabil, tydelig – med verdens kraftigste billedstabilisering*. Perfekt til at tage tydelige billeder og optager tydelige videoer i lav belysning uden et stativ. Fremad, tilbage, opad, nedad, til siden, vippet, skrå ... på alle måder med indbygget 5-akset VCM IS, der kompenserer for alle mulige sløringer. Det giver endda et tydeligt billede i søgeren for stabil indramning.

*I henhold til CIPA-standard pr. februar 2015.

0

mindre*

0

lettere*

*sammenlignet med gennemsnitslige D-SLR-kameraer

E-M5 Mark II: styrke i hånden

Med E-M5 Mark II har du et helt sikret bærbart system. Det vejer ikke mere end 417 g og har konstruktionskvalitet uden sammenligning. Det er støv-, stænk- og frostsikkert, så Moder Jord ikke kommer forhindrer, at du tager et kreativt billede eller optager en kreativ film. Kombineret med den kompakte størrelse falder du naturligt i med omgivelserne uden at skille dig ud.

E-M5 Mark II: nem filmoptagelse

Frigør dig selv fra besværlig kamerastabilisering, der normalt er nødvendig til film i biografkvalitet. E-M5 Mark II har verdens kraftigste 5-akset IS*, der er alt, hvad du skal bruge til håndholdt optagelse. Med den kan du optage stabilt, selv når du bevæger dig. Den høje bitrate op til 77 Mbps og indstillinger for flere billedfrekvenser gør det muligt for dig nemt at optage betagende scener i Full HD.

OM-D Movie inkl. verdens bedste 5-akset IS (film får en særlig funktionsside)

*CIPA-standard pr. december 2014
 •  
  Klare, skarpe billeder
 •  
  Størrelse, der kan tages med over alt
 •  
  Fantastiske film

Gør dine fotos bedre end nogensinde før

Den seneste firmwareopgradering til dit E-M5 Mark II giver dig et forbedret værktøj til nemt at tage flotte og tydelige billeder med fuld kreativitet.

 • Nu med focus stacking

  Takket være den optimerede hukommelsesfunktion kan du nu nyde focus stacking med dit E-M5 Mark II. Giv dine billeder mere dybde og bevar samtidig klarhed og det tiltænkte kunstneriske udtryk.*

 • Nyt Art-filter: Bleach Bypass

  Lige som i gamle dage, da farvefilm blev udviklet, får alle motiver en varm, mystisk atmosfære med Art-filteret Bleach Bypass. Filteret fremhæver samtidig den metalliske overflade på biler, maskiner osv.

*Kompatibel med følgende objektiver: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Funktioner
 • Fang nye perspektiver.

  Da den berøringsfølsomme LCD-skærm med flere vinkler kan vippes til alle vinkler, kan du frit filme kreative perspektiver. Styr mikrofonen og tidskoden på LCD-skærmen, eller brug nemt det digitale vaterpas.

 • Boost din opløsning

  Jo højere opløsning, desto bedre når det gælder om at fange de finere detaljer. Det er derfor E-M5 Mark II har den nye optagelse i høj opløsning på 40 megapixels. Ved at tage otte billeder i rækkefølge og derefter kombinere dem til ét billede er det perfekt til at tage billeder af kunstværker, landskaber og mere med imponerende 40 megapixels.

 • Billedet ovenfor er kun til brug som illustration.

  Opdag nemheden ved trådløs

  Tag fuld kontrol over din fotografering – trådløst fra din smartphone. Takket være den indbyggede Wi-Fi i E-M5 Mark II kan du tilpasse brændvidden, lukkerhastigheder og andre indstillinger uden på noget tidspunkt at røre ved kameraet. Med OLYMPUS Image Share på din telefon kan du derefter dele dine billeder med det samme på sociale netværkssider.

   
 • Udvalg af optikker.

  Opdag et kompakt optiksystem, der giver dig frihed: OLYMPUS Micro Four Thirds-systemet. Med over 40 optikker, hvoraf mange af dem er støv-, stænk- og frostsikre, er det perfekt til dine kunstneriske visioner, fra makro til vidvinkel og telefoto. Optikkernes høje kvalitet bruger OM-D's avancerede teknologi til at levere klare film eller billeder.

  Mere end
  40
  Micro Four Thirds-optikker
 • Titaniumfarve. Det ultimative OM-udtryk

  Det titaniumfarvede hus til E-M5 Mark II Limited Edition minder om OM-3Ti. Udtrykket om OM-idealet om at "skabe ny værdi". Titaniumfarven gør dette til en helt speciel
  OM-D E-M5 Mark II, der kun er fremstillet i en begrænset udgave - blot 7000 på verdensplan. Leveres med indehaverkort, kortetui, og en læderrem af høj kvalitet, der er fremstillet specielt til denne begrænsede udgave.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titaniumsfarve

  på verdensplan 7000

  INDEHAVERKORT
  KORTETUI

  LÆDERREM

Flere funktioner Skjul funktioner
Lysløs lukkertilstand

Du kan du være lige der, hvor det sker, uden at tiltrække dig alt opmærksomheden. Den lydløse lukkertilstand sikrer, at lukkeren ikke laver lyde, når der trykkes på den – til helt lydløs optagelse.

Live Composite-funktion

Forvandl motiver med lang eksponeringstid, som f.eks. stjernelandskaber, til et enkelt betagende billede. Live Composite bruger særlig lysstyrkestyring til at sikre den perfekte effekt. Se resultatet, inden du tager billedet for større kreativitet.

Undervandshus som tilbehør

Dette undervandshus, der er særligt tilpasset E-M5 Mark II og vandtæt ned til 45 meter, giver dig maksimal beskyttelse, når du tager fotografering og filmoptagelse til helt nye dybder.

Udvidelsesmuligheder

Få det rigtige udstyr til de billeder og film, du ønsker. Ud over de utallige M.ZUIKO DIGITAL-optikker kan du vælge blandt batterigreb, adaptere, stærke flashsystemer og mere.

Specifikationer for OM-D E-M5 Mark ll

 • Omd camera front
Vis flere specifikationer
Alle de optikker og alt det tilbehør du har brug for.

Fang nemt dine kreative visioner med et udvalg af fremragende ZUIKO-optikker og kvalitets OLYMPUS-tilbehør. De giver dig den alsidighed, som du skal bruge for at løfte fotografering til et nyt niveau

Variation med kvalitetsoptikker

Fra makro til vidvinkel og til telefoto – OLYMPUS har et optik til alle kreative visioner.

Sortiment af ekStraudstyr

Forbedr dine billeder eller videoer og din OM-D-oplevelse med ekstratilbehør til enhver stil.

Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   
Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 
Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.