Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Hvorfor E-M1X?

Fokus på professionelle behov

E-M1X, der lever helt op til professionelle fotografers behov, leverer den fulde tillid, som alle fotografer forventer – med bedre kontrol, ergonomi og stabilitet i billedet. Det avancerede system med nyskabende teknologi og funktioner er blevet udviklet til at løfte fotografering til nye højder.

Standard for pålidelighed og mobilitet

 • VAND
 • IS
 • SAND

Frihed uden kompromier

Uanset om opgaven tager dig på en rejse i den vilde natur, til en sportsbegivenhed eller til studiet, har E-M1X professionelle funktioner til enhver fotostil – hver gang.

Indbygget lodret greb

Det indbyggede lodrette greb i E-M1X giver dig, alt hvad du skal bruge. Da designet er det samme på både det lodrette og vandrette greb, får fotografen samme intuitive håndbevægelser ved fotografering i både liggende og stående format. Med to batterienheder er kameraet perfekt til langvarige opgaver.

Verdens bedste billedstabilisering (IS)

Olympus' teknikere har forbedret IS endnu engang for at introducere den fornyede gyrosensor. Den giver præcision, som E-M1X kræver, med resultater, der ikke ses hos andre kameraer. Den avancerede teknologi muliggør kompensation med op til 7,5 lukkerhastighedstrin og fjerner derved behovet for et stativ og gør det muligt at fotografere i hånden.

Baseret på CIPA-standarden, inden for kamerasystemer, når E-M1X bruges sammen med M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO optikken, pr. 1/2019)

Verdens mest vejrbestandige kamerahus

Takket være anerkendt OM-D-vejrforsegling i E-M1X er professionelle fotografer klar til alle motiver – i regn, sne og sand – uden at skulle bekymre sig. Nu også med yderligere forsegling af SD-kortåbningen og alle andre dæksler samt stik til det eksterne kabel, mikrofonen og hovedtelefonerne.

(Baseret på IEC-standard 60529, sammen med vejrbestandig M.Zuiko-optik, pr. 1/2019)

Knapper med forskellig overflade og forbedret ergonomi

Hver enkelt knaps og vælgers særligt designede højde, form og karakteristik betyder, at du nemt kan mærke dig frem til de knapper, du skal bruge, og koncentrere dig om at fotografere gennem søgeren. Knaplayoutet og håndteringen er begge blevet forbedret for at give bedre ergonomi, der er særlig praktisk under lange perioder med fotografering.

Klassens førende Supersonic Wave Filter (SSWF)

Den bedste i klassen er lige blevet endnu bedre. Det forbedrede SSWF giver større pålidelighed, når du skifter optik. Snavs og støv har en endnu mindre chance for at ødelægge fotos og udstyr.

Lang lukkerlevetid

Efter at have gennemgået hårde tests har lukkergardinet i E-M1x vist sig at give en fremragende driftslevetid med et lukkerantal på op til 400.000.

To kortåbninger

Med to UHS-II-åbninger kan du altid være sikker på, at kameraet leverer samme resultater, selv når det ene kort er fuldt. Professionelle fotografer kan gemme billeder på begge kort og altid have en backup, så de aldrig går glip af et billede.

USB-opladning

E-M1X er det første Olympus-kamera, der understøtter USB-strømforsyning på op til 100 Watt. På den måde er du ikke afhængig af strømforsyningen, uanset hvor du er, og har mulighed for at oplade batterierne vha. en powerbank. Med plads til to batterier kan begge batterier fuldt oplades i kameraet samtidigt på bare to timer.

Lang batteritid

Op til 2.580

Den dobbelte batteristyrke giver fotografer mulighed for at tage op til 2.580 billeder, før batterierne skal genoplades. Perfekt til lange fotoopgaver og opgaver på afsides liggende steder.

"Til action-fotografering skal jeg bruge et kvalitetskamera, der er robust, let, bærbart og hurtigt, og OM-D E-M1X giver mig alt dette."

Fernando Marmolejo
Olympus-visionær, Spanien

Se videoen

Fornyet autofokus

Præcision med den rette funktion

OM-D-autofokussystemet (AF) et blevet fornyet fra bunden til E-M1X. Fra yderligere fokuspunkter over forskellige motiver til en ny fokusalgoritme giver AF fotografen mulighed for at koncentrere sig om kompositionen.

Intelligent motivregistrering med AF

Perfekt til fotografering af dyr og hurtige bevægelser i naturen – AF med intelligent motivregistrering registrerer specifikke motiver for at fastlægge fokusering og sporing. Med Firmware 2.0 får du nu også AF med fugleregistrering. Funktionen registrerer fuglens øje og fokuserer kontinuerligt på det. Så du kan koncentrere dig om kompositionen og framing.

AF-grænse med lav intensitet

Med ned til -6 EV-trin fjerner denne funktion bekymringerne ved fotografering i dårlig belysning. Den følsomme AF udfører højpræcisions fokusering, også på mørke motiver.

(Baseret på M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro optik i S-AF-tilstand ved ISO 100)

Multivælger (joystick)

Det intuitive joystick, der er placeret på begge greb, gør det hurtigt og nemt at skifte mellem serieoptagelse og filmoptagelse, særligt ved optagelse gennem søgeren.

AF Target-tilstand

Enkelt AF/Lille AF

Gitteret er perfekt til tydeligt at fange små genstande i ethvert motiv. Med lille AF er finindstillet fokusering nemt ved makrofotografering.

Gruppe 5-punkt

Denne AF-tilstand blev udviklet med henblik på sport, hvor der er en gruppe mennesker, og målet er at få et mellemstort område i fokus, mens motivet bevæger sig.

Gruppe 9-punkt

Til større motiver i bevægelse eller sport eller andre former for begivenheder lægger denne AF-tilstand fokus på et forstørret område med 9 punkter.

Gruppe 25-punkt

Kan brugerdefineres til alle motiver eller scener. AF Target-tilstanden indeholder også 25-punkts fokusering, når 121 punkter er for bredt.

121-punkter

Det størst muligt antal autofokuspunkter gør det muligt for fotografen at tage hurtige billeder, særligt når en gruppe af motiver bevæger sig på tværs af hele scenen.

Min menu

Brugerdefinerbar menu med dine mest brugte indstillinger – op til 35 – så du altid har dem lige ved hånden. Brugergrænsefladen er blevet særligt designet sammen med professionelle fotografer.

Pro Capture

 • Det øjeblik du vil fange

  Udviklet særligt til action-fotografering. Pro Capture begynder at optage billeder – op til 35 i i fuld opløsning i RAW-format – inden lukkerknappen trykkes helt ned. Dette gør det muligt for fotografen at fange det nøjagtige øjeblik i høj billedkvalitet.

Håndholdt optagelse i høj opløsning

Designet til fotografer, der ikke vil være begrænset af at bruge et stativ, eller hvis opgaver sender dem til steder, hvor et stativ ikke et tilladt. Denne funktion genererer et enkelt billede i høj opløsning svarende til et billede taget med en 50M sensor – uden tegn på sløring forårsaget af rystende hænder.

Live ND

I Live ND kan fotografer få langsomme lukkereffekter uden at skulle bruge et dyrt eksternt filter. Scenen kan gennemses i søgeren, og effekten kan redigeres, inden du tager billedet.

Feltsensorsystem

Især praktisk for fotografer, der har brug for billedoplysninger for effektiv billedhåndtering. E-M1X har et indbygget system, der registrerer din placering, klokkeslættet, højden og retningen.

Wi-fi-forbindelse

Drag fordel af at være forbundet – uden at være forbundet. Med wi-fi kan du overføre billeder fra E-M1X til computeren uden brug af kabler. Dette giver fotografer større frihed til at tage billeder, særligt i studiet.

"Professionelle fotografer er altid på udkig efter et meget højtydende kamera, der giver resultater på hurtige bursts og superhurtig autofokus samt et stort udvalg af professionelle objektiver. Det har jeg fået med E-M1X."

Laurent Vu
Olympus-visionær, Frankrig

Se videoen
 • Firmwareopdatering 2.1

Få mere ud af din fotografering

Download den seneste firmwareopdatering til E-M1X, og se de nye funktioner, der giver dig forbedret fotografering og videooptagelse.

 • AF til fugleregistrering

  Denne funktion er perfekt til at fange fugle i flugt eller hvilende, selv hvis de er temmelig godt gemt i en busk eller i skoven. Håndholdt udendørsfuglefotografering bliver mere fleksibelt med nemmere framing. Det registrerer øjet på fuglen, som du vil fotografere, og fokuserer kontinuerligt på det. Hvis øjet ikke registreres, sporer den hovedet eller kroppen. AF til fugleregistrering fungerer også med Pro Capture-tilstand og alle M.Zuiko Digital-objektiver.

 • RAW-videodataoutput og forbedret IS

  Med de seneste funktioner kan du forbedre videooptagelse. Firmware 2.1 understøtter RAW-videodataoutput til en ekstern Atomos Ninja V-skærmoptager via HDMI, så du får professionel efterbehandling. Outputtet er i 12-bit 4K 24/25/30P- eller Cinema 4K 24p-format. Og der er ikke behov for kardanled, når den eksterne skærm bruges, takket være E-M1X-kameraets forbedrede IS til håndholdt videooptagelse.

 • Fokusindikator

  Den manuelle fokusindstilling giver mulighed for kreativitet – og fokusindikatoren giver dig, de oplysninger du skal bruge. Når du drejer fokusringen, viser fokusindikatoren dig nemt fokusretningen og omtrængtlig fokusposition. Oplysningerne vises tydeligt på E-M1X-kameraets skærm.

Suveræn video

Livet står ikke stille

Ud over fotos i professionel kvalitet er E-M1X en mester til filmskabelse. Kameraet har alle de ekstra funktioner, videografer skal bruge til at fange øjeblikkene, når de sker.

C4K Movie

Med et ultrahøje C4K-filmformat (4096 x 2160) får videografer ikke kun den højeste optagelsesopløsning til dato, men også mere fleksibilitet, hvad angår efterbehandling.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

Verdens bedste billedstabilisering (IS)

Levende billeder kræver et fleksibelt IS-system, der tilpasser kompensationen i forhold til, hvordan du panorerer kameraet. E-M1X er verdens første kamera, der tilbyder denne fleksibilitet til videografen – på et niveau, som ingen andre på markedet kan levere.

(Baseret på CIPA-standarden, inden for kamerasystemer, når E-M1X bruges sammen med M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO optikken, pr. 1/2019)

Verdens mest vandtætte kamerahus

E-M1X er helt forseglet mod regn, frost og støv. Takket være yderligere forsegling af stik til det eksterne kabel, mikrofonen og hovedtelefonerne, er det ikke brug for et besværligt regnovertræk.

(Baseret på IEC-standard 60529, ved brug sammen med vejrbestandig M.Zuiko-optik, pr. 1/2019)

OM400-log

Til at modvirke skiftende lysforhold typisk under dokumentar- og naturoptagelse. E-M1X muliggør log-optagelse. OM400-log giver film med alle detaljer i skygger eller kraftigt lys, og større frihed til videokreativitet ved coloud grading.

120 bill./sek. ved høj hastighed

Denne funktion er tilgængelig til optagelse i fuld HD og giver mere cinematiske film med slowmotion-opfattelse. Motivets bevægelser kan holdes svævende for at føje dynamik til filmen.

"Med dets billedkvalitet, måden det håndteres på, dets robusthed, dets stabilisering, der virkelig er en meget central funktion, giver E-M1X mig virkelig mulighed for at frigøre den måde, jeg bruger kameraet på på settet, og den måde jeg strukturerer motiver på."

Janne Amunét
Olympus-visionær, Finland

Se videoen

Se flere E-M1X-funktioner

Sammenlign nu

Udforsk Pro-objektiver

Find ud af mere

Få Pro Service

Find ud af mere

Få garanti

Find ud af mere
Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

MyOLYMPUS-nyhedsbrev

Vær den første til at blive opdateret og få en bedre oplevelse med OM Digital Solutions.

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.