Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1
INGEN GRÆNSER. BRYD FRI.

 •    

Hvorfor E-M1 Mark III?

Gå skridtet videre med din håndholdte optagestil

Et fuldt bærbart design gør, kombineret med kompromisløs billedkvalitet under alle forhold, E-M1 Mark III til det ultimative værktøj til at få imponerende resultater. Nå nye højder med din professionelle fotografering – fra natur og landskaber til natbilleder og videoer – uden at du føler dig tynget af kameraudstyr.

Bærbarhed til professionelle

Bjergtagende billeder uden ekstra vægt

OM-D E-M1 Mark III er en professionel model, der tager billeder af høj kvalitet med et kompakt, let kamerasystem – som muliggør førsteklasses optagelse under alle forhold.

Uovertruffen bærbarhed og komfort

Kun den halve størrelse og den halve vægt*

Større bevægelsesfrihed
Med det kompakte, lette design betyder E-M1 Mark III og M.Zuiko Digital-optiksystemet, at du for alvor kan koncentrere dig om fotograferingen. På fotoopgaver på barske og krævende steder er det nemmere at bestige pister – så du kan tage billeder fra den bedste placering.

*For kameraer med udskiftelig optik, fra februar 2020.

Længere optagelse med mindre belastning
Ved håndholdt optagelse sikrer den lette vægt for E-M1 Mark III og M.Zuiko Digital-optiksystemet, at det er mindre belastende og trættende. Det passer også perfekt ned i en lille eller mellemstor kamerarygsæk, så det kan tages med på ture.

Fremragende greb
E-M1 Mark III’s greb betyder, at det ligger mere sikkert i hånden og er nemmere at håndtere, hvilket er særligt ideelt ved håndholdt fotografering eller ved brug af teleobjektiver. Designet er både ergonomisk og intuitivt, så du nemt kan nå både knapperne, multivælgeren og drejeknapper.

Verdens bedste billedstabilisering*

Indbygget 5-akset billedstabilisering
E-M1 Mark III’s indbyggede 5-aksede billedstabilisering (IS) med gyrosensor er perfekt til håndholdt optagelse og natmotiver. Den giver op til 7,0 lukkerhastighedstrin med kompensation eller op til 7,5 kompensationstrin med 5-akset Sync IS, som er tilgængeligt med kompatible objektiver.**

*For kameraer med udskiftelig optik, fra februar 2020.

**7,0 trin med M.Zuiko Digital ED 12‒40mm F4 PRO med en brændvidde på 40 mm (35 mm-ækvivalent: 80 mm); 7,5 trin med M.Zuiko Digital ED 12‒100mm F4 PRO med en brændvidde på 100 mm (35 mm-ækvivalent: 200 mm), billedstabilisering ved halv udløsning FRA, billedhastighed: høj. Begge overholder CIPA-standarderne ved korrigering på 2 akser (yaw og pitch).

Uden billedstabilisering

Med billedstabilisering

Imponerende klarhed
5-akset IS giver dig også en famtastisk billedkvalitet ved håndholdt optagelse med lave ISO-niveauer og høj kvalitet – f.eks. i svag belysning eller om natten. Kompensationsydelsen muliggør endda "håndholdt optagelse i 4 sekunder"**, uden stativ.

*For kameraer med udskiftelig optik, fra februar 2020.

**Ifølge Olympus-testbetingelserne. Resultaterne kan ikke garanteres, da optageforholdene varierer.

klar, skarp billedkvalitet

TruePic IX-billedprocessor
E-M1 Mark III er udstyret med den nyeste billedprocessor, så der kan realiseres en række forskellige optagefunktioner: TruePic IX. Handheld High Res Shot, Live ND, Starry Sky AF osv. er nu muligt med kun én effektiv processor. E-M1X kræver to TruePic VIII-processorer for at nå samme høje kvalitet.

20M Live MOS-sensor
20MP Live MOS-sensoren giver sammen med TruePic IX førsteklasses billeder med den høje optiske ydeevne for M.Zuiko Digital Pro-objektiver. Den opfanger det lys, som optikken registrerer, og giver fyldige billeder med tydelige detaljer. Den antireflekterende AR-belægning reducerer skygger og sløring direkte på sensoren.

Fuldt sortiment af M.Zuiko Digital-objektiver
Med mere end 20 M.Zuiko Digital-objektiver at vælge mellem finder du en til hver eneste fotoopgave. Fra zoom to prime, fiskeøje til ultratelefoto – avancerede optikteknologier giver billeder med høj opløsning til en lang række forskellige motiver.

Optagelse med høj opløsning

Handheld High Res Shot
Denne funktion er designet til placeringer, hvor det ikke er muligt eller praktisk at bruge et stativ. Den giver klare billeder og større støjreduktion takket være en komposition svarende til den høje opløsning på 50 MP. Den er lavet af 16 billeder og er særligt ideel til landskabsfotografering, som kræver skarpe detaljer.

Download eksempel på High Res Shot

Hvordan Handheld High Res Shot fungerer
Der forekommer naturligt minimal bevægelse under håndholdt optagelse. For at opnå tydelige, skarpe resultater udnyttes denne bevægelse fra ét billede til det næste til at opnå et enkelt billede med høj opløsning svarende til et taget med en 50 MP-sensor.

Optagelse i høj opløsning

Tripod High Res Shot
Denne funktion er særligt velegnet til landskabsfotografering og er udstyret med enkelt optagelse med høj opløsning, som svarer til optagelser med en 80 MP-sensor. E-M1 Mark III’s billedsensor flyttes i trin på 0,5 pixel for at tage 8 billeder, som derefter kombineres. Samtidig undertrykkes f.eks. skvulpende vand.

Download eksempel på High Res Shot

Live ND

Spar plads og vægt. Indbygget Live ND muliggør lange eksponeringseffekter ved lyse forhold, uden at det er nødvendigt at bruge et eksternt filter. Niveauet kan vælges fra ND2 (1 EV-trin) til ND32 (5 EV-trin), og lukkerhastighedens effekt kan ses live i enten søgeren eller på skærmen, før billedet tages.

Tom Ormerod
Olympus-visionær, Storbritannien

“Solen var lige gået ned, og kanten af skyerne var stadig lige akkurat oplyst, da lyset begyndte at blive tændt rundt om i byen. Jeg brugte håndholdt optagefunktion med høj opløsning til at få alle motivets detaljer med.”

Se videoen

Absolut pålidelighed

Fuld optagefrihed

E-M1 Mark III er baseret på et robust kamerahus med magnesiumlegering, vejrbestandig forsegling og anerkendte støvreduktionssystemer, så det kan opfylde behovet hos fotografer, der tager billeder inden for forskellige områder.

Optagelse i alle situationer

Vejrbestandig konstruktion
Tag billeder i alle klimaer eller miljøer – uden at bekymre dig om et regnslag. Så du kan koncentrere dig om fotograferingen, er E-M1 Mark III udstyret med et IPX1 støv- og stænktæt kamerahus, der også er frostsikkert ned til –10 °C – en konstruktion, der er anerkendt af professionelle fotografer.*

*Vælg en vejrbestandig M.Zuiko Digital-optik for at opnå et vejrbestandigt system.

Kamerahus i magnesiumlegering
Takket være den solide konstruktion i magnesiumlegering og avanceret vejrforsegling er E-M1 Mark III ekstremt holdbar og samtidig let. Det betyder, at du får mere optagefrihed på fotoopgaver i barske og krævende miljøer.

Lukkerenhed med lang levetid
E-M1 Mark III opfylder kravene hos professionelle fotografer, som er produktive og altid forsøger at få det perfekte billede. det skyldes, at den har en yderst holdbar lukkerenhed, der er normeret til 400.000 aktiveringer*.

*Ifølge Olympus-testbetingelser

Hurtig USB Power Delivery

Hvis din fotoopgave betyder, at du er på farten eller arbejder kolde steder, kan du bare tilslutte en power bank med Power Delivery til dit E-M1 Mark III. Brug den til at oplade batteriet på kun to timer takket være en maksimal strømforsyning på 45 W – eller som strømkilde, så du kan fortsætte fotograferingen.*

*2. Der kræves 9 V 3 A, 15 V 2 A eller 15 V 3 A outputstrømforsyning. Opladning er kun muligt, når der er slukket for kameraet.

Støvfri billedresultater

Skift nemt objektiver. SSWF på E-M1 Mark III gør det muligt at undgå pletter på billeder på grund af snavs eller støv, der ellers kunne samle sig på sensoren. Det skyldes, at sensoren vibrerer ultrahurtigt, så fine partikler straks fjernes. Olympus var først til at lancere dette støvreducerende system og integrerer nu den special støvreducerende belægning fra E-M1X i E-M1 Mark III.

Monitor-menu på professionelt niveau

Min menu
Tilpasning og hurtig adgang til de ønskede indstillinger gør E-M1 Mark III til det ultimative fotograferingsværktøj. Gem de mest brugte indstillinger – op til 35 – i Min menu. Du skal blot trykke på Movie-knappen for at registrere, fjerne eller sortere et Min menu-emne.

Brugerdefinerede funktioner
Brugergrænsefladen giver nem og hurtig adgang til fire brugerdefinerede funktioner. Hver funktion – C1 til C4 – gør det muligt at gemme foretrukne indstillinger, afhængigt af de hyppigst forekommende billedmotiver eller dine præferencer.

Optimeret kontrolpaneldisplay
Med E-M1 Mark III har du størst mulig kontrol over din fotograferings- og optagestil. Control Panel-funktion på skærmen betyder, at du hurtigt kan tjekke kameraets vigtigste indstillinger.

LV Boost
Juster lysstyrken for Live View (LV) display, så den passer til placeringen – det gør det nemmere for dig at se motiver i mørke omgivelser, f.eks. om natten, når du fotograferer stjerner. Aktivering/deaktivering af LV Boost kan tildeles til en Fn-knap på E-M1 Mark III, og indstillingerne kan ændres ved at dreje omskifteren, mens der trykkes på knappen.

Billedstyring og backup

Hurtigt billedvalg
Du kan hurtigt vælge flere billeder på én gang ved blot at dreje omskifteren, mens der trykkes på Movie-knappen. Det betyder, at du kan dele, organisere og slette billeder mere effektivt.

To kortindgange
Fuld pålidelighed betyder også, at du har høj fotokapacitet. Med to hukommelseskortpladser – UHS-II og UHS-I – kan E-M1 Mark III fortsat give høj ydeevne, selvom det ene kort er fyldt. Det betyder, at du kan gemme billeder på begge kort, eller du kan altid have en backup, så der aldrig går billeder tabt.

Geraint Radford
Olympus-visionær, Storbritannien

“Arbejde på så tæt hold giver meget begrænset dybdeskarphed. Derfor indstillede jeg mit E-M1 Mark III til focus stack med 9 billeder. Resultatet er meget mere dybde, samtidig med at der bevares en diffus baggrund.”

Se videoen

Autofokus på professionelt niveau

Ydeevne uden at gå på kompromis

Autofokussystemet for E-M1 Mark III er gået skridtet videre med en avanceret AF-algoritme, der fanger det rette øjeblik på det helt rette tidspunkt – også for motiver i bevægelse.

121 fokuspunkter

Med et autofokusområde, der dækker 75 % lodret og 80 % vandret, kan E-M1 Mark III spore motiver nøjagtigt i et stort område. Det særlige cross-type-layout betyder, at du kan fokusere nøjagtigt på motivet eller scenen og optage i skarp kvalitet – både i midten og ude ved billedets kanter.

Ultrahurtig serieoptagelse

Serieoptagelse med AF/AE-sporing og maks. 18 bill/sek.
Indfang det rette øjeblik med yderst nøjagtig AF, som følger motivet perfekt ved serieoptagelse med høj hastighed. Tag billeder med 20,37 millioner effektive pixels, og tag maks. 76* kontinuerlige billeder med 18 bill/sek. – eller få en buffer på maks. 286* kontinuerlige RAW-billeder med 10 bill/sek.**

*Ved brug af 32 GB SD-kort, lydløs serieoptag. L C-AF, lukkerhast. på 1/1000 sek., full blændeindstill., ansigtsprioritering fra. Optagehastigheden reduceres ved brug af ISO 8000 eller højere.

**I serieoptagelsestilstand L.

Serieoptagelse med AF/AE-lås og maks. 60 bill/sek.
Denne funktion er perfekt til fokusering på et fast sted ved motiver i ultrahurtig bevægelse og fotografering af hårfine detaljer med høj definition, som menneskeøjet ikke kan se. Den hurtige serieoptagelse sikrer, at alt action kommer med, med hele 60 bill/sek.

Multivælger

Få den gode komposition, du forventer, takket være AF-punktvælgeren med flere retninger. Den betyder, at du hurtigt kan flytte AF-position, mens der ses gennem søgeren. Ved serieoptagelse og optagelse af video kan du hurtigt flytte AF-området, så det passer til dit bevægelige motiv.

Starry Sky-autofokus funktion

Fokusering til astrofotografering, normalt med manuelt fokus, er nu muligt med autofokus med høj nøjagtighed. Denne funktion beundres af professionelle fotografer og er et must for alle fotografer, der beskæftiger sig med fotografering af stjernehimler på professionelt niveau.

Bedre detektering af ansigter/øjne

Forbedret portrætydeevne
Nøjagtigheden og sporingsevnen for autofokus med ansigtsprioritet og øjenprioritet er blevet væsentligt forbedret. Takket være den høje billedbehandlingsydeevne for den nye TruePic IX-processor og forbedringer i AF-algoritmen har automatisk detektering og fokusering nået helt nye højder.

Til alle portrættyper
Ansigtsprioritering og øjenprioritering er ideelt til både freestyle- og studiefotografering og kan spore selv små ansigter med fuld nøjagtighed – også på billeder, hvor detektering normalt ikke er muligt, f.eks. siden af et hoved.

Forskellige autofokusmuligheder

Enkelt AF/Lille AF
For motiver, der fremstår små på billedet, er gitteret til enkelt AF ideelt. Det kan også bruges til makrofotografering i tilstanden til lille AF, hvor fin, nøjagtig fokusering er afgørende.

Gruppe 5-punkt
Hvis du fotograferer sport eller motiver i hurtig bevægelse, kan du med denne funktion fokusere på et punkt i mellemstørrelse i en gruppe personer.

Gruppe 9-punkt
Vælg denne funktion, hvis du har brug for at forstørre fokusområdet til 9 punkter, f.eks. ved større motiver i bevægelse eller ved alle former for arrangementer.

Gruppe 25-punkt
Jo flere punkter du vælger, jo større er fokusområdet. Denne funktion er særligt nyttig ved større motiver i hurtig bevægelse.

Alle punkter
Hvis dit motiv er en gruppe, der bevæger sig hen over hele billedområdet, er denne funktion ideel til hurtigt at tage billedet.

Motiv Tracking Cluster Display
Denne funktion er ideelt til motiver i bevægelse og gør det nemt at fokusere ved brug af E-M1 Mark III’s funktion til AF-sporing. Et klyngedisplay, som bevæger sig sammen med motivet,gør det muligt at tjekke, at motivet altid er i fokus. E-M1 Mark III tilbyder desuden Super Spot AF til makrooptagelse og Focus Peaking for manual fokushjælp.

Yderligere autofokusmuligheder

Brugerdefineret AF-målefunktion
Tilpas AF-målområdet, så det passer til motivets adfærd. Vælg mellem 11 lodrette eller vandrette punkter og mellem tre niveauer af bevægelsestrin for lodret og vandret AF-område.

C-AF-følsomhed

-2

-1

0

1

2

Fastholder fokus på hovedmotivet, mens andre motiver bevæger sig foran.

Standard (anbefales)
Den bedste indstilling til en lang række forskellige motiver.

Opnå endnu bedre AF-ydeevne ved motiver i bevægelse, som hurtigt skifter retning.

C-AF-følsomhed

Forsinket

Hurtigt

AF-reaktion

Stabilt

Ujævnt

C-AF-følsomhedsindstillinger
Hvis du ønsker bedre fastholdelse af fokus, kan du vælge mellem fem følsomhedsniveauer for sporing, som matcher motivet.

AF-begrænser
AF-begrænseren giver den hurtigste autofokusydeevne og gør det muligt at forhindre, at E-M1 Mark III fokuserer på andre genstande i billedet. Der kan indstilles op til tre AF-områder, og du kan tildele et brugerdefineret betjeningselement til øjeblikkelig aktivering og deaktivering.

Af-tilpasning til lodrette/vandrette positioner
Du kan indstille AF-måltilstand og AF-områdeposition i både vandret og lodret optageposition. Du opnår den mest komfortable lodrette optageposition ved at tilføje det valgfri HLD-9-batterigreb med dedikeret piletastatur, kontrolvisere og funktionsknapper.

AF-grænse for lav intensitet
Brug ubesværet fokusering med høj præcision på mørke steder eller til motiver med lav kontrast, ned til –6 EV*, med denne praktiske funktion.

*Ved brug af S-AF, ISO 100 og en M.Zuiko Digital Pro F1.2-optik.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Lavet til filmfotografer

Biograflignende film

Ud over fantastiske billeder kan du også lave film med E-M1 Mark III. Den specialdesignede billedstabilisering kan også bruges til videoer og sikrer, at de er skarpe ved håndholdt optagelse.

Se videoen

Håndholdt 4K- og Cinema 4K-optagelse

Rolige film uden kamerarystelser i alle situationer – det er muligt takket være kombinationen af 5-akset billedstabilisering (sensorskift) og elektronisk stabilisering dedikeret til video. Det muliggør håndholdt videooptagelse i 4K med høj opløsning og digital Cinema 4K (4096 x 2160) uden ekstraudstyr.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

OM-Log400

Naturligt

OM-Log400 + gradering

OM-Log400
Opnå mere kreativ frihed ved farvegradering med OM-Log400-funktion, som er udviklet til efterbehandling og redigering. Den giver masser af frihed under optagelse uden at skulle bekymre sig om overeksponering, manglende detaljer i mørke sektioner og højlys.

Autofokus for video

Enkelt AF/Lille AF
For motiver, der fremstår små på billedet, er gitteret til enkelt AF ideelt. Det kan også bruges til makrofotografering i tilstanden til lille AF, hvor fin, nøjagtig fokusering er afgørende.

Gruppe 9-punkt
Vælg denne funktion, hvis du har brug for at forstørre fokusområdet til 9 punkter, f.eks. ved større motiver i bevægelse eller ved alle former for arrangementer.

Gruppe 25-punkt
Jo flere punkter du vælger, jo større er fokusområdet. Denne funktion er særligt nyttig ved større motiver i hurtig bevægelse.

Alle punkter
Hvis dit motiv er en gruppe, der bevæger sig hen over hele billedområdet, er denne funktion ideel til hurtigt at tage billedet.

Højhastighedsfilm (120 fps)

Skab biograflignende dynamik i din film ved at suspendere motivets bevægelser og give videoen et slowmotionsudtryk. Samtidig optages der i Full HD-kvalitet (1920 x 1080), som giver imponerende billeder på en Full HD-skærm.

Tilslutning af eksterne enheder

HDMI-skærmtilslutning
Seriøse videografer kan tilslutte en HDMI-skærm til autentiske videoproduktionsopgaver. Understøttelse af 4:2:2-output muliggør en større grad af farvekorrigering. Skærmfunktionen muliggør brug af en ekstern skærm, og optagetilstand gør det muligt at optage til en ekstern optageenhed.

Lydoptagelse med høj opløsning med LS-P4
Kombiner dit E-M1 Mark III med PCM-optageren LS-P4, og få skarpere og mere tydelig professionel lyd i dine videoer. Zoom lyden ind på lydkilden ved at justere mikrofonens retning. Dette er ideelt til naturoptagelser, for eksempel fuglefløjt ved optagelse med teleoptik i skoven.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Se videoen

Specialfunktioner

PRO CAPTURE

 • Når udløserknappen trykkes halvt ned, gemmes op til 35 billeder i en buffer. Når du trykker udløserknappen helt ned

  Det øjeblik du vil fange

Du er altid klar til det rette øjeblik. Pro Capture begynder at optage billeder – op til 35 i RAW-formatet med fuld opløsning – før udløserknappen trykkes helt ned. Fotografen kan derfor altid få de uforudsigelige øjeblikke i høj billedkvalitet med.

Til alle optagesituationer

Funktionen Live Composite / Live Bulb / Live Time
Disse tre funktioner giver dig perfekt kontrol over billeder med lang eksponering. Med Live Composite, Live Bulb og Live Time kan du se, hvordan den lange eksponering udvikler sig direkte på skærmen eller i søgeren, og stoppe den på det helt perfekte tidspunkt for det billede, du ønsker.

Focus Stacking og Bracketing
Øg dybdeskarpheden for din makro- eller landskabsfotografering. Vælg mellem 3 til 15 billeder, som bruges til at sammensætte et fuldt fokuseret billede – med Focus Stacking. Focus Bracketing optager op til 999 billeder, og de kan derefter bruges med Olympus Workspace til at skabe et billede med endnu større fokusområde.

Anti-flicker-optagelse og Flicker-scan
Anti-flicker-optagelse reducerer den flimreeffekt, der plejer at forekomme i kunstig belysning. E-M1 Mark III kan registrere frekvensen for kunstig belysning og aktiverer lukkeren, når der er størst lysstyrke, så ujævn eksponering og farve mellem billeder udjævnes.

Billedjustering i kameraet

Uden fiskeøjekompensation

Med fiskeøjekompensation

Fiskeøjekompensation
Nyd godt af fire objektiver i ét. Brug M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO, som den er, eller fjern fiskeøjeeffekten, og brug optikken som vidvinkeloptik med en af tre blændemuligheder. Korrigeringseffekten kan ses i Live View på E-M1 Mark III’s skærm eller søger.

Uden keystone-kompensation

Med keystone-kompensation

Keystone-kompensation
Indfang arkitektur med lige linjer, der giver samme effekt som optagelse med en vippet optik. Effekterne kan ses i Live View, mens der anvendes trapezkompensation og perspektivforbedring samtidigt i billedets vandrette og lodrette retninger.

Elektronisk søger med høj hastighed

Elektronisk søger med høj hastighed
EVF med høj hastighed holder trit med dine sports- eller naturmotiver i hurtig bevægelse – med maks. 120 billeder pr. sekund og minimal forsinkelse på 0,005 sekunder. Den inkluderer optisk søgersimulering (S-OVF), som gør det nemmere at tjekke motivets detaljer ved optagelse med baggrundslys eller mørke motiver.

Sammenlign E-M1 Mark III

Sammenlign nu

Udforsk Pro-objektiver

Find ud af mere

Få Pro Service

Find ud af mere

Opnå længere garanti

Find ud af mere

Tag et kig på softwaren

Find ud af mere

Få bedre videolyd

Find ud af mere

Tilføj tilbehør

Find ud af mere
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

MyOLYMPUS-nyhedsbrev

Vær den første til at blive opdateret og få en bedre oplevelse med OM Digital Solutions.

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.

Dette interesserer muligvis også dig