Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

SKYD. DEL. INSPIRÉR.
  • Let, bærbar, brugervenlig
  • For selfies: touchskærm, der kan drejes ned
  • Misundelsesværdig billedkvalitet

Dit nye selfiekamera

Gør dine digitale historier og selfier en tand bedre med Olympus E-M10 Mark IV. Fang dig selv i selvportrættilstand: vip touchskærmen ned, posér og tryk for at tage billedet. Forsinkelse på ét sekund, så dit ansigt er i fokus, og ikke din hånd.

Magiske art-filtre

Når du vil sige noget (eller, lad os være ærlige, lave et Instagram-opslag, der giver mange likes), så drej omskifteren til ART-tilstand. Vælg blandt 16 art-filtre, som det nu tilpasningsbare art-filter Pop og Soft Focus-filter for at få din egen kreativitet til at flyde. Få lige præcis det ønskede udtryk ved at finindstille billedfilterets niveau, som du vil, på kameraets touchskærm – inden du tager billedet.

Et nostalgisk touch

Det nyeste art-filter, Instant Film, giver diskret, men sikkert billedet et strejf af vintage. Brug med eller uden flash for at opnå forskellige effekter.

Angiv scenen

Ikke to scener og motiver er ens. SCN-tilstanden fjerner gætværket ved indstillinger ved at optimere dem til mange forskellige scener, lige fra landskab og portræt til stearinlys. Resultatet: perfekte billeder hver gang.

Ny i SCN: panorama

Bjergene. Stranden. Et forbløffende bylandskab. Skift til panoramatilstand for at tage flotte billeder, hvor billedkvaliteten er i top. Hold lukkeren nede på Olympus E-M10 Mark IV, og bevæg kameraet vandret og lodret – lige som på en smartphone. Sådan!

Hjemmeskudte 4k videoer

Optag ikke blot en spændende oplevelse, optag en flot håndholdt 4K video med dit talentfulde 4K digitalkamera. Med E-M10 Mark IV kan du fange minder og øjeblikke som videoer i høj opløsning. Når det er nødvendigt, springer 5-akset billedstabilisering til, så billederne bliver knivskarpe og uden rystelser – selv, når du optager i bevægelse.

Shhh, Silent Photo-tilstand

Til de øjeblikke, du vil gemme for evigt, uden at tiltrække dig opmærksomhed, mens de sker: Silent Photo-tilstand. Den slukker for alle kameralyde – så du kan fotografere på livet løs. Og bevare roen.

Præcis og i fokus – sporing

På pisterne eller på vejen kan du bruge serieoptagelse med sporing på E-M10 Mark IV til at tage flere billeder som en ekspert. Ved at bruge en forfinet algoritme låser det kompakte digitalkamera sig ind på dit motiv og følger det og genfokuserer efter hvert billede. Til serieoptagelse med op til seks billeder i sekundet.

Detaljer på et splitsekund – lås serieoptagelse

Ved du, hvor det sker? Fang det med låst serieoptagelse på E-M10 Mark IV. Autofokus med høj hastighed sørger for, at du aldrig går glip af så meget som et splitsekund. Du kan tage op til 15 billeder i sekundet. Efter kun at autofokusere én gang.

Enhanced Face Priority- og Eye Priority-autofokus

Den næste generation af Face Priority og Eye Priority AF registrerer ansigter og øjne, mens du taget billedet og autofokuserer på dem. For perfekte portrætbilleder – hver gang.

Via wi-fi og Bluetooth

Del billeder og mere med det samme med E-M10 Mark IV-kameraets indbyggede wi-fi-kameratilslutning. Aktivér nemt Bluetooth med det samme for at oprette forbindelse til din smartphone uden problemer. Fotoimport, der altid er aktiveret, lader dig dele billeder på sociale medier på ingen tid. Bare download den brugervenlige OI.Share-app på din smartphone.

OI. Share App >

Klik på afstand

Både wi-fi og Bluetooth giver en fleksibel mulighed for at tage billeder på afstand. Med wi-fi er det Live View Remote Control. Eller brug den batteribesparende Bluetooth-kamerafjernbetjening kendt som Wireless Release Control.

OI. Share App >

Selvstudier

Nysgerrig, men uerfaren? I OI.Share-app er der en række nyttige selvstudier, der hjælper dig med at lære E-M10 Mark IV at kende. Se dem for at lære at finde rundt i nye eller ukendte funktioner. Og kom i gang med at tage fantastiske billeder, før du aner det.

OI. Share App >
Dette interesserer muligvis også dig