Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
EVNE TIL AT SKABE

 •    
 • *Kabinet kun med batteri og hukommelseskort.

  Lille letvægter i klassisk design

  E-M10 Mark II - lille letvægter og ergonomisk kompromisløs, et kamera, som passer til din kritiske stil, og som er en perfekt ledsager, hvor end du går. Med det imponerende metalkabinet af høj kvalitet vejer E-M10 Mark II blot 390 g* - så det vil aldrig tynge dig, når du er undervejs. Det smukke, klassiske design er helt up-to-date med de nyeste teknologier til de fineste billeder.

 • Visionær: Thomas Leuthard

  5-akset billedstabilisering

  Perfekte billeder i svag belysning og undervejs: altid uden rystelser og slør i enhver situation takket være effektiv 5-akset billedstabilisering (IS). Du kan nyde enestående, knivskarpe billeder af høj kvalitet, hvor end du er. OLYMPUS' effektive 5-aksede IS-teknologi er indbygget i kameraet, så systemet bliver mere effektivt og let.

 • Billedet ovenfor er kun tænkt som illustration

  Indbygget Wi-Fi

  E-M10 Mark II gør billeddeling let som en leg. Upload dine billeder på et øjeblik til din smartphone med OLYMPUS-billeddeling (OI.Share), og del dem nemt med venner og familie. Med
  indbygget Wi-Fi kan du styre mange forskellige indstillinger uden at berøre kameraet - som når du skal tage billeder med et stativ, hvor fjernbetjent udløsning er en nødvendighed, når kameraet er uden for rækkevidde.

 •  
  Lille letvægter
 •  
  5-akset
 •  
  Wi-Fi
 • E-M10 Mark II
  LIMITED EDITION

  Rævebrun

  Et udtryk af
  elegance.

  Præsentation af en ny stildimension: E-M10 Mark II Limited Edition. Med optikken i rævebrunt læder er dette et OM-D-kamer a i høj kvalitet, som du kan tage med overalt for at udtrykke din personlige stil. Det kommer med en matchende kvalitetslæderrem og et elegant sølvfarvet optikdæksel for at komplementere dit elegante look. Der findes kun 3.500 kameraer af denne slags på verdensplan – hvilket gør det til et meget eftertragtet kamera.

   

  Kun 3.500 på verdensplan

  SØLVFARVET OPTIKDÆKSEL

  KVALITETSLÆDERREM

Funktioner

 • Fremragende OM-D-billedkvalitet

  Se den fremragende opløsning og forbløffende detaljer opfanget med OLYMPUS Micro-4/3-sensor og avanceret billedteknologi, som er på højde med D-SLR-kameraer. Sammen med dens effektive billedstabilisering får denne teknologi det bedste frem i hvert M.ZUIKO-objektiv - som giver imponerende skarpe billeder eller film. Prøv E-M10 Mark II, og bliv imponeret over billedkvaliteten!

  Visionær: Andres Wonisch

 • Elentronisk søger

  Endnu nemmere billedsammensætning: den elektroniske OLED-søger kan prale med imponerende 2,36 millioner punkter til ultra tydelig billedsammensætning af hele motivet plus overvågning af alle indstillingsjusteringer i realtid - al den styring og alle detaljer, som du behøver for at få mest muligt ud af dit fotografi.

  2,36

  millioner punkter

  OLED EVF

 • Mange forskellige objektiver

  Et bredt udvalg af fortrinligt byggede objektivet med fremragende optiske elementer komplimenterer perfekt dit E-M10 Mark II både hvad stil og ydelse angår. Fra makro til telefoto, vidvinkel til fiskeøje - adgang til ethvert objektiv, du måtte ønske dig.

  Mere end

  40

  Micro-4/3-objektiver

 • 4K tidsforbrug

  Brug tilstanden tidsforbrug for at oprette en række billeder over tid, som kan samles igen i en 4K-film, hvor det ser ud som om, at hastigheden er sat op. Lav imponerende film med enestående detaljer - alle former for motiver inklusive landskaber, natur, forstæder og industrielle scenarier og meget mere kan bruges til det magiske 4K tidsforbrug!

  Tidsforbrug

 • Slowmotion

  E-M10 Mark II giver dig yderst jævn slowmotion-afspilning (4x) - rig i detaljer til at opfange motiver i hurtig bevægelse grafisk.

  Slowmotion (VGA)

Flere funktioner

AF målsøgning

Når du ser gennem søgeren, kan du skifte til automatisk fokusering af målet ved at bruge din finger på touchscreenen bag på kameraet. Rør ved skærmen, og flyt AF-punktet derhen, hvor du vil, og følg stadig forløbet gennem søgeren samtidigt.

Fokusgruppering

I denne tilstand optager E-M10 Mark II et antal billeder, alle med forskellige fokusindstillinger. Især nyttigt til næroptagelser og bedre makrooptagelse.

Indbygget blitz

Den effektive, indbyggede blitz i E-M10 Mark II giver dig mere fleksibilitet, så du kan optage smukke billeder uanset betingelserne og kørelys med et minimum af udstyr.

Stille lukker

Nu kan du være med der, hvor det sker, uden at du ufrivilligt bliver midtpunkt. Den stille lukker laver ikke en lyd, når du trykker på den - perfekt til stille optagelse.

Live sammensætning

Optag smukke motiver om aftenen og ved svag belysning med live sammensætning. Her kan du faktisk se billedet blive bygget op på skærmen, når billedet tages - hvilket giver dig fuld frihed, når du vil tage statiske optagelser ved svag belysning.

Specifikationer for OM-D E-M10 Mark II

 • Omd camera front 83,1 mm 46,7 mm 119,5 mm
Vis flere specifikationer
Alle de optikker og alt det tilbehør du har brug for.

Fang nemt dine kreative visioner med et udvalg af fremragende ZUIKO-optikker og kvalitets OLYMPUS-tilbehør. De giver dig den alsidighed, som du skal bruge for at løfte fotografering til et nyt niveau

Variation med kvalitetsoptikker

Fra makro til vidvinkel og til telefoto – OLYMPUS har et optik til alle kreative visioner.

Sortiment af ekStraudstyr

Forbedr dine billeder eller videoer og din OM-D-oplevelse med ekstratilbehør til enhver stil.

Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.