Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Vælg dit OM eller OM-D

Uanset dit niveau af fotografering, leverer vores OM- og OM-D-lineup verdens mest mobile kamerasystem med førende billedstabilisering. Det har alle de avancerede billedfunktioner, der opfylder kravene, og som begyndere elsker at bruge, i et forbavsende let, kompakt design. Find det kamera, der passer dig bedst:

Til professionelle

Ultimative OM- og OM-D-kameraer, der opfylder de højeste krav inden for fotografering. Spækket med den mest avancerede teknologi, som fx cross-type autofokus med 1053 punkter til præcis, skarp billedbehandling - mens op til 120 billeder pr. sekund altid fanger det rigtige øjeblik.

Til entusiaster

OM- og OM-D-kameraer af høj kvalitet i det lette og kompakte design, du skal bruge til at føre alle kreative visioner ud i livet. Højhastighedssensor og billedprocessor. Indbygget billedstabilisering. Meget rost vejrbestandigt kamerahus. For blot at nævne et par stykker.

Til inspirerede nybegyndere

Fantastiske OM- og OM-D-kameraer gør fremragende fotografering og filmskabelse til en fornøjelig oplevelse hver gang. Til nem brug, for høj billedkvalitet - til gode billeder og videoer, der er værdige at dele.

Hvilket OM eller OM-D skal du vælge?

Med en hel serie af OM- og OM-D-kameraer er du sikker på at finde det perfekte match til dine fotografiske behov og stil.

 • NYHED

  OM-1

  Gør det umulige. OM er klar (igen).

  Alt, du nogensinde kunne ønske dig af et førsteklasses kamera. Kompakt, let, vejrbestandigt og spækket med avancerede funktioner, der fremmer din kreativitet.

  • Gå til OM-1
 • OM-D E-M1 Mark III

  Til professionelle fotografer.

  Med E-M1 Mark III får fleksibel fotografering en helt ny betydning. Det lette, kompakte design og de professionelle funktioner gør det muligt at gå skridtet videre med imponerende håndholdt fotografering.

 • OM-D E-M1X

  Til seriøse professionelle.

  E-M1X er et yderst pålideligt kamerasystem, der er fuldt pakket med den højteknologiske ydeevne, som professionelle fotografer ønsker, suppleret med nem håndtering.

  • Gå til E-M1X
 • OM-D E-M5 Mark III

  For eventyrlystne entusiaster.

  Med det kompakte og lette E-M5 Mark III kan du bryde ud af tungere udstyrs lænker, samtidig med at du har alt, det du skal bruge til at løfte din fotografering til nye højder.

 • OM-D E-M10 Mark III S

  Til rejsebloggere.

  Det lette E-M10 Mark III S er den idelle rejseassistent, der tager kvalitetsbilleder med knivskarp 5-akset IS og vipbar LCD-skærm og derefter deler dem via wi-fi-forbindelse.

 • OM-D E-M10 Mark IV

  Til selfie-elskere.

  Med den dedikerede selfie-skærm og nem forbindelse gør det kompakte E-M10 Mark IV det til en fornøjelse at tage og dele knivskarpe billeder i høj opløsning.

 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Prøv nu
   
   
 • storelocator Køb i shoppen

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OLYMPUS-forhandler i nærheden af dig, uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.