Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: den kompakte løsning for forstørrelse alle steder
 • 6x forstørrelse i høj kvalitet
 • Smart og kompakt design, der passer i alle lommer
 • Vandtæt | Dugsikker | Støvtæt

Monocular i

 • Teater

  Den smarte hvide og beigefarvede model er den ideelle følgesvend til arrangementer som teateret, kabaret eller shows og giver suveræn ydelse med 6x forstørrelse. Du får hurtig og nem betjening takket være forskydelig fokusjustering, som sikrer, at du hurtigt kan fokusere på det, du ønsker at se.

 • Museum

  De ekstremt kompakte mål på kun 87x38x25 mm (LxBxH) betyder, at den nemt kan være i små håndtasker eller jakkelommer, så den er klar til brug i løbet af et øjeblik. Dette produkt vejer kun 70 g og er den perfekte ledsager, så du får frihed til at udforske museer uden at skulle medbringe tungt udstyr.

 • Koncert

  Krystalklar visning garanteres i alle situationer med optiksystemet af høj kvalitet, som har en diameter på 16 mm. Huset er fyldt med kvælstofgas for at forhindre kondensation – hvilket betyder, at brugere af Monocular i får det perfekte udsyn i koncerthallen længe før andre, som ikke har denne nyttige fordel. Takket være den vandtætte konstruktion kan den endda bruges til regnfyldte udendørs koncerter.

 • Universitet

  Med dette nye produkt behøver du ikke længere bekymre dig om, hvor du kan finde en plads på universitetet, til forelæsninger i auditoriet eller til store præsentationer og seminarer. 6x forstørrelse betyder, at du kan læse og få alle detaljer med selv fra lang afstand.

Med den nye Monocular i tilbyder Olympus en mobil løsning til forstørrelse af fjerne genstande med ét øje.
Dette nye produkt giver todimensionelle billeder, og størrelsen er i en liga for sig, selvom forstørrelsesniveauet og klarheden er den samme som for almindelige kikkerter.
Der er fokus på størrelsen med den nye Monocular i. Størrelse og vægt er cirka det halve af almindelige kikkerter. Uanset om den skal bruges i operaen, i teatret, til en kunstudstilling eller i forbindelse med deltagelse i et seminar, er denne elegante model den ideelle løsning til brugere, der ønsker at have 6x forstørrelse lige ved hånden (uden at skulle medbringe en betydeligt større og tungere kikkert.)

Læs mere