Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Del din passion

OLYMPUS PEN E-PL8
 •    
Begærets </br> design

IT-udstyret

Leder du efter inspiration? Gør den nye OLYMPUS
PEN E-PL8 til din personlige muse. I en stilet nuance af brun og andre elegante farver bliver dette digitalkamera årets IT-udstyr! Det moderne design forener funktionalitet med klassiske kurver, og læderoverflader med kontrasterende højkvalitetsmetal, der får E-PL8 til at stråle, lige som du selv gør. Stropper i matchende farver fra vores Moderigtige Tilbehør gør dette professionelle kamera til et udstyr, du vil forgude, og som andre vil begære.

Begærets
design

Udtryk dig selv

Udtryk dig selv

Vi elsker alle selfies! Men som enhver, der har prøvet at tage et godt selfie, ved: Selfies er en kunstform i sig selv, og svær at få helt rigtig. Med den nye OLYMPUS
PEN E-PL8 kommer dine selvportrætter til at se fantastiske ud, lige fra det øjeblik du trykker på lukkerknappen første gang. Fold kameraets berøringsskærm ned, og det spejlfrie kamera skifter automatisk til selfie-tilstand. Hej smukke, og farvel underlige forvridninger!

Selv det at tage et billede af hele dit outfit bliver lettere end nogensinde. Med forbindelse til en smartphone bliver dette kompaktkamera den fantastiske og tiltrækkende fotoassistent, som vores PEN-elskere altid har drømt om.

Selfieopgradering

Udlev din passion

Blødt lys, der kærtegner omhyggeligt placerede genstande; en kop kaffe bliver forvandlet til et kunstværk; madlavning, der er så speciel, at du vil dele den med PEN Generation og resten af verden. Med OLYMPUS PEN E-PL8 kan du udleve din passion for at fange og dele livets magiske øjeblikke. Adskillige PEN Posts viser dig hvordan. Lad de varierede effektfiltre inspirere din kreativitet, og skab billeder med særprægede stemninger. Ved at se effekterne af effektfiltrene i live view er det lettere end nogensinde før at vælge det rigtige filter.

Selfieopgradering

Udvid din kreativitet

Udvid din kreativitet

BANKER DIT HJERTE FOR MODE OG LIVSSTIL?

Bliv inspireret, og start din egen kreative rejse med PEN

Vi har det rette indhold til dig, uanset om du vil give din profil på sociale medier et boost, forbedre dine færdigheder inden for fotografering eller lære mere om vores system.

Opdag  
Ryk dig

Ryk dig

Nogle gange siger et simpelt billede mere end tusinde ord. Og nogle gange siger en kort video mere end tusind billeder. Der vil altid være øjeblikke eller begivenheder, der kræver animation for at få liv. Takket være den filmklipfunktionen kan du filme i HD, kombinere adskillige korte videoer og tilføje musik, hvis du har lyst, og dele dem via din smartphone.

Del smukt

Del smukt

Ekstraordinære øjeblikke bliver mere fornøjelige, når vi kan dele dem med andre. Det er derfor, dette OLYMPUS PEN-kamera kommer med indbygget Wi-Fi og OLYMPUS Image Share-appen, der gør det muligt for dig at dele dine passioner med venner og følgere, hvor som helst og når som helst du vil. Højkvalitetsbillederne vil skubbe din Facebook-profil og Instagram-konto op på helt nye niveauer.

Dette interesserer muligvis også dig
 • test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
  test-and-wow

  Prøv nu

  Oplev vores kameraer, og find din lokale forhandler.

  Lær mere
   
   
 • storelocator

  Find forhandler

  Foretrækker du personlig betjening? Find hurtigt en OM Digital Solutions-forhandler i nærheden af dig – uanset hvor i verden du er.

  Find forhandler
   
   
 • cart

  Køb online

  Nem og praktisk shopping døgnet rundt, alle ugens dage – køb dit OLYMPUS-produkt i vores onlinebutik i dag.

  Køb online
   
   

Udvid produktgarantien

Tilmeld dig MyOLYMPUS, og udvid garantien på valgte, registrerede produkter.

Registrer nu
 
 

Kundesupport

Vælg det problem, du skal bruge hjælpe til, på listen herunder.