Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Den intelligente og fleksible USB-mikrofon.

RecMic II:

Designet til at opnå nøjagtige resultater med talegenkendelse. Selv i støjende miljøer.

RecMic II:

Plug & Play

RecMic II-serien

OPLEV EN NY DIMENSION AF TALE-til-TEKST. RecMic II-serien er udviklet til at opfylde de højeste krav fra erhvervslivet om fremragende funktioner og resultater med en tale-til-tekst-løsning. De fire modeller i den nye serie giver fordele med innovativ støjannulleringsteknologi med det intelligente system med to mikrofoner, der giver fleksibel retningsbestemmelse og støjannullering. Alle enheder har også meget glat UV-belægning og lydløse knapper for at reducere forstyrrende støj ved brug. Den antibakterielle overflade overholder hygiejnekrav, særligt inden for medicinske anvendelser.

Stille miljø

Leder du efter nøjagtig optagelseskvalitet i alle miljøer? Du ønsker ikke at bekymre dig om, hvor du dikterer. Du ønsker at føle dig fri til at vælge din placering og nyde den friske luft, der strømmer ind fra et åbent vindue. Men der er altid en risiko for uventet støj.

Støjende miljø

RecMic II sætter næsten en stopper for risikoen for uventet støj. Optagelseskvaliteten forringes ikke væsentligt pga. baggrundsstøj.

Beam Forming

Takket være RecMic ll-seriens innovative intelligente system med to mikrofoner ignoreres baggrundsstøj aktivt af mikrofonen, hvilket giver nøjagtig talegenkendelse.

Retningsbestemmelse FRA

Kraftig retningsbestemmelse i mikrofonerne er et af de vigtigste aspekter til at opnå nøjagtige talegenkendelsesresultater. Når retningsbestemmelse er slået fra, optages omgivelsernes støj.

Retningsbestemmelse TIL

Takket være de to rundstrålende mikrofoner kan RecMic ll fokusere på taleren, lige som et menneske ville gøre det. Omgivelsernes lyde lukkes næsten ude.

Den avancerede funktion til støjannullering identificerer stemmen og bevarer den, som den er. På samme tid undertrykkes lav eller ikke-relativ lyd uden at forringe stemmen. På alle tidspunkter. På alle steder.

Indstillinger til støjannullering og retningsbestemmelse kan konfigureres via RCT-software (RecMic Configuration Tool) eller via knapkombinationer uden software (se Vejledning til at komme hurtigt i gang).

Download >

Torsten Hein og Carsten Schulthes, administrerende direktører hos DAZ Diktiertechnik, Tyskland: "Testenhedernes optagekvalitet og talegenkendelse er fremragende takket være de yderste følsomme mikrofoner og den effektive dæmpning af omgivende støj. En ny funktion er muligheden for individuel tilknytning af tastaturet, der giver en ny dimension af softwarekompatibilitet. Computere, der genkender tastaturer genkender også Olympus RecMic II. Det er en ny og smart metode fra Olympus til at spare IT-ressourcer og tiltrække nye brugere."

Romain Koenig, leder af det tekniske team hos DICMA, Frankrig: "De tests, vi foretog i støjende miljøer, viser fremragende talegenkendelse. Støjtolerancen kan justeres i løbet af et øjeblik ved blot at trykke på to knapper på mikrofonen, så det er aldeles smertefrit at skifte fra et stille til et støjende miljø. Brug af HID-tilstand i den nye RecMic betyder, at vores tekniske team kan konfigurere vores kundeløsninger uden brug af yderligere drivere. Ingen driver betyder, at det fungerer med alle almindelige operativsystemer, og der er mindre risiko for, at systemet går ned."

Jürg Sprecher, systemtekniker hos Voicepoint AG, Schweiz: "Teknologien giver reduktion af uønsket baggrundsstøj og nøjagtige resultater ved brug til transskription og talegenkendelse. Den medfølgende software RecMic Configuration Tool (RCT) har et moderne udseende og er nem at bruge."

Besøg Voicepoint >
Kompatibel med
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • Alle produkter er kompatible

 • Alle produkter er kompatible

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

Til udviklere: Gør det selv

Udvikler du din engen software? Vil du integrere RecMic II helt for at få fuld kontrol over både synlige og skjulte funktioner? Vi har en Software Development Kit (SDK), der er nem at bruge, og som giver dig mulighed for at integrere Olympus' dikteringshardware med en minimal indsats. Bed om den seneste SDK ved at klikke på dette link.

Ansøg >