Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LS‑P5

ALT-I-EN-lyd med høj opløsning
  • TRESMIC II
  • 96kHz/24bit
  • Bluetooth®

Næste generation af lydkvalitet – på afstand

Imponerende størrelse og uovertruffent lyddesign.

Retningsbestemt TRESMIC II

Udstyret med zoommikrofon, som tilbyder unik lydstyring, der blander input fra de tre mikrofoner og justerer retningen i 21 niveauer, samtidig med at lydkvaliteten opretholdes. Vælg de optimale indstillinger afhængigt af scenariet, lige fra optagelse af fuglekvidder og musik til forelæsninger og møder.

96 kHz/24-bit, lineær PCM-optagekvalitet

Understøttelse af en maksimal samplingfrekvens på 96 kHz og lineær PCM-optagelse med en kvantiserings-bitrate på op til 24 bit (tre gange så meget information som på en CD). Desuden er der FLAC-optagelse og afspilningsformat til fastholdelse af høj lydkvalitet med tabsfri kompression, samtidig med at filstørrelsen forbliver lille. MP3-lydformat også tilgængeligt op til 320 kps.

Udstyret med Bluetooth®

Trådløs lydovervågning og fuld styring via en smartphone med DVR Remote-app til iOS og Android. Op til en afstand på 10 m.

Hent den i App Store >
Hent den i Play Butik >

Mikrofoner med 125 dB SPL-lydtryk

Optagelse uden forvrængninger fra høj musik og omgivende lyde til fuglekvidder og forelæsninger.

Intelligente automatiske, manuelle og smarte optagetilstande

Intelligent Auto justerer automatisk lydniveauerne dynamisk. Manual Mode gør det muligt at finjustere optageniveauet, så det matcher lydkildens lydstyrke. Vores nye Smart Mode indstiller det optimale lydniveau ved at lytte til omgivelserne, før der optages.

Klar lyd – optimal til stemmeoptagelse

Den nye "Bright Sound"-tilstand giver mere tydelige optagelser af tale, f.eks. i forbindelse med vlogging, forelæsninger eller møder. Optagelse med forhøjede niveauer i det mellemhøje til høje område gør det muligt at optage lyd samtidig med, at effekterne fra omgivende lyde minimeres.

Brugerdefinerede motivprogrammer til nem optagelse

Ikke alene kan du gemme dine brugerdefinerede indstillinger, men LS-P5 tilbyder også 2-mic-støjannullering til optagelse i støjende omgivelser. Dette er et "motivprogram" kaldet Noisy Situation. Beregnet til optagelse af tale i meget støjende omgivelser. Den ene mikrofon lytter til baggrundsstøjen, mens brugeren taler i den anden.

Forhåndsoptagelse sikrer, at du ikke går glip af noget som helst

Med 2 sekunders forhåndsoptagelse kommer du ikke til at gå glip af muligheder for at optage fuglekvidder eller forelæsninger på grund af forsinket styring. Optageren kan også betjenes via smartphone-appen DVR.Remote.

Composite USB-lydtilstand

Brug som USB-mikrofon og højttaler. Perfekt til streaming eller virtuelle onlinemøder.

Størrelse, konnektivitet og hukommelse

Et kamerahus, der ikke tynger dig. Uanset hvordan du optager, har du brug for de rette forbindelser.

Lille størrelse – stor lyd

På trods af de højtydende mikrofoner og to batterier har optageren et kompakt design, der måler 39,6 x 112,2 x 16,1 mm og kun vejer 78 g.

16 GB indbygget hukommelse (+ MicroSD-plads)

16 GB indbygget hukommelse giver op til 7 timer i 96 kHz/24 bit Hi-Res, eller 21 timer i CD-kvalitet. Micro SD-kort kan også bruges med en størrelse på op til 2 TB (XC Type I).

Op til 37 timers batteritid

Inklusive 2 genopladelige AAA NiMh-batterier, som kan oplades via USB. Desuden understøttes parallel drift og opladning af batteriet med strømforsyning.

Tilslutning af mikrofon og hovedtelefoner

Uanset om du tilslutter en ekstern mikrofon eller bruger den som kameramikrofon, tilbyder LS-P5 både MIC-IN og Line-In samt hovedtelefonudgang.

Afgrænsningstone og testtone praktisk til optagelse af videolydkilder

Med afgrænsningstone kan du sende referencesignal til dit digitalkamera, så det er nemmere at redigere. Testtone gør det muligt at indstille kameraets niveauer for lydoptagelse.

Stativbeslag

LS-P5 har en ¼" skruemontering af branchestandard til fastgørelse på et kamera (via en flashskoadapter) eller mikrofonholder.

Indbyggede redigerings- og afspilningsfunktioner

LS-P5 har en række indbyggede funktioner, som ikke kræver brug af en computer.

Normalisering

Til stille optagelser kan normalisering vælges for at øge lydstyrken samtidig med, at kvaliteten fastholdes, og forstyrrelser undgås.

Opdeling og beskæring af lydfil

Med indbygget redigering kan lange optagelser opdeles eller beskæres på LS-P5, uden at efterbehandling er nødvendigt. Desuden kan du føje ind- og udtoning til lydfiler.

Find dine optagelser hurtigt med kalendersøgning

Med kalendersøgning markeres dine gemte optagelser automatisk med datoen og vises i kalenderformat, så de er nemmere at finde.

Ekstra afspilningsfunktioner

LS-P5 er udstyret med eliminering af støj, som giver en tydelig afspilningskvalitet og effektiv Voice Playback, som automatisk springer over dele uden stemmer og kun afspiller de dele af filen, hvor der er tale, så man sparer tid og opnår forbedret afspilning i forbindelse med afskrivning.

Organiser nemt dine optagelser med brugerdefinerede mapper

Ud over at oprette mapper kan du føje navne som f.eks. "Konference" eller "Forelæsning" til optagemapper. Du kan også ændre mappe- og filnavne vha. smartphoneappen DVR.Remote.

Ikke bare en optager, men et system

LS-systemet tilbyder en række forskelligt tilbehør. Inklusive mikrofoner, stødmonterende adaptere, kabler, etuier og strømforsyning.

Dette interesserer muligvis også dig