Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Professionel diktat nemt og uden stress.

Lad din stemme arbejde for dig

Arbejder du meget hjemmefra eller på et lille kontor som f.eks. en lægekonsultation eller et advokatfirma? DS-2600 er den perfekte enhed til din personlige arbejdsproces.

Opgrader dig selv til digitalt diktat

Analog diktat er ikke længere en mulighed, og du vil skifte til at diktere på en mere enkel og digital måde? Find din nemme digitale indgangsvinkel med den nye DS-2600.

Iværksættere og start-ups på farten

Har du lige startet din egen virksomhed og leder efter et hurtigt og nemt digitalt hjælpemiddel til diktat? Lad DS-2600 bane dig vejen for succes. Hurtigt og nemt.

Optag dine møder og konferencer

Har du det ene møde efter det andet? Fjerner konstant indtastning dit fokus fra det egentlige emne eller kunden? Prøv konferencetilstanden på den nye DS-2600, der fanger hvert eneste ord i stereo.

Forbliv intuitiv med skydeknappen med 4 positioner

Skydeknappen muliggør nem og intuitiv betjening, så du kan fokusere på din diktat. Start, stop og rediger nemt dine diktater med den robuste skydeknap uden at se på enheden. På denne måde kan du ikke kun diktere, mens du sidder ned, men også på farten.

Spar tid med en bred vifte af redigeringsmuligheder til nem tekstoprettelse.

Der er mere til oprettelse af tekster ved tale end blot optagelse. Den digitale talestandard (DSS) muliggør hurtig filredigering (indsæt, overskriv, vedhæft, slet/klip).

Kvalitetsmikrofon med lavt støj niveau

Den nye DS-serie indeholder omnidirektionelle mikrofoner med lavt støjniveau, og stødabsorbering dækker mikrofonenheden for at minimere støj fra berøringer med din hånd.

Nyt! Inklusiv optagelse med retningsbestemt stereo

Til møder snakker folk ofte i munden på hinanden og fra forskellige retninger. Ingen kan tage noter så hurtigt og struktureret. DS-2600 er særligt egnet til at fange alle dine konferencer. Du kan nemt optage møder, men stadig i suveræn kvalitet.

Nem administration af diktater med DSS Player Standard

DS-2600 indeholder DSS Player Standard (Mac og PC). Denne brugervenlige software giver en komplet oversigt over alle dine diktater, så du nemt kan administrere dem. Softwaren importerer også automatisk dine diktater fra stemmeoptageren til din computer.

Er du på udkig efter en kraftig tale til tekst-løsning med wi-fi og funktioner med høj datasikkerhed?

Se produktsiden for DS-9500, og mød den professionelle diktatløsning samt wi-fi-funktioner. Endnu hurtigere arbejdsgange takket være trådløs deling af dine diktatfiler. Overalt.

Læs mere >
Dette interesserer muligvis også dig