Mobilversion Skjul

Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Smartphone-diktering bliver professionel, Når som helst. Hvor som helst.

Dikter det uventede

Dikter, annoter og send. Olympus Dictation til iPhone/Andriod er en virkelig enkel optagelsesapp til at lave dikteringer på farten. Nem redigering – indsæt, overskiv – og afsendelse for at få stemmefilen transskriberet. For virksomheder betyder dette øget effektivitet, reducerede omkostninger og at få mere lavet på mindre tid.

Olympus Dictation-app
Til Android og iPhone

Gratis prøve!

For at få mest muligt ud af din dikteringsapp, bør du prøve ODDS sammen med vores ODMS-transkriptionssoftware. Download ODMS R7-transkriptionsmodulet og prøv det gratis i 60 dage.

ODDS – den professionelle løsning i skyen

Olympus' tjeneste til diktatlevering (ODDS) håndterer overførslen af dikteringer, der er optaget med Olympus Dictation-app til iPhone og Andriod. I tilfælde hvor en uventet diktering er nødvendig, og du ikke har din professionelle stemmeoptager med, kan du nemt optage og sende dikteringen ind i organisationens systemworkflow for at få den transskriberet, inden du er tilbage på kontoret.

Olympus Dictation til iPhone/Android

Olympus' system til diktatlevering

ODMS Transskriptionsmodul

DSS-fil

DSS-fil

DSS-fil

Administrator

Olympus' dikteringsportal

ODDS-server

https

E-mail/ftps

Afskriver

Afskriver

Afskriver

Datasikkerhed kommer først

En virksomheds data er ofte dens største aktiv. Når Olympus Dictation til iPhone eller Android sluttes til ODDS, kan en virksomhed drage fordel af et stort udvalg af sikkerhedsfunktioner. Dikteringer kan optages i DSS Pro-format med 256-bit AES-kryptering. Dette betyder, at dikteringsfilerne er beskyttede, inden de sendes via HTTPS eller ftps, og uautoriserede personer kan ikke lytte til dem på noget tidspunkt i leveringskæden.

Problemfri integration med eksisterende dikteringsworkflows

Audioformatet DSS Pro, der er en anerkendt branchestandard for professionel talebearbejdning, muliggør problemfri integration og efterfølgende bearbejdning for at få tale transskriberet fra hele verden. Meta-oplysninger, som f.eks. forfatter-id og arbejdstyper, gemmes også i selve dikteringsfilen. Det er også muligt at route dikteringer til en virksomheds ftp-server, så afskriverne kan få adgang til dikteringerne, uanset hvor de er.

 

Olympus' dikteringsportal

Olympus' dikteringsportal (Olympus Dictation Portal, ODP) er et meget sikkert og fleksibelt webbaseret konfigurationsværktøj, der gør det muligt for administratorer centralt at administrere Olympus Dictation-appen og tilsvarende ODDS-licenser. Konfigurationsproblemer, som f.eks. destinationsadressen for dikteringer og krypteringsindstillinger, styres af administratoren, hvilket betyder, at forfatterne (slutbrugerne) kan koncentrere sig om diktering vha. deres app. Dette gør det hele så enkelt som muligt og forebygger brugerfejl.

Et billede er værd tusind ord

Der er mange situationer i arbejdslivet, hvor det talte ord kun virkelig opnår værdi sammen med en visuel stimulus. Og mange beskrivende arbejdsprocesser hvor billeder er uundværlige. Nu kan eksperter, konsulenter og taksatorer vedhæfte et billede til alle de dikteringer, som de laver, uanset om de blev optaget med en Olympus DS-7000-/DS-3500-optager eller Olympus Dictation-app, inden begge dele sendes til afskriveren.

Diktering og vedhæftet billede

Dette interesserer muligvis også dig