Du forsøger at browse denne hjemmeside i Internet Explorer 6. Denne browserversion er nu forældet..
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Presserum

PressemeddelelseVis alle

 • 01.11.2017

  I en begrænset periode har Olympus bonustilbud på udvalgte OM-D-kameraer og M.Zuiko-objektiver

  Fra i dag har Olympus nogle særlige bonustilbud på OM-D-kameraer og M.Zuiko-objektiver. Alle køb af de to udvalgte kameramodeller og seks objektiver foretaget mellem den 1. november 2017 og den 15. januar 2018 er berettiget til en kontantbonus på op til 1500DKK for hvert køb.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 25.10.2017

  Olympus udvider M.Zuiko F1.2 PRO-serien af objektiver med fast brændvidde med to nye produkter

  Olympus har lanceret to nye F1.2 PRO-objektiver med fast brændvidde – M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO og M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO. Disse to objektiver slutter sig til det eksisterende M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO og danner M.Zuiko F1.2 PRO-serien af objektiver med fast brændvidde, der er et utroligt kompakt og let system, som giver mobilitet, der ikke er set før ved F1.2.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 31.08.2017

  Olympus OM-D E-M10 Mark III: Din ideelle rejsekammerat

  Olympus har udgivet den nyeste model i den prisvindende OM-D-serie; OM-D E-M10 Mark lll. Med et smukt design og mange af de samme førende teknologier der findes i andre modeller fra den velansete OM-D-serie, opmuntrer E-M10 Mark lll fotografer til at gå et trin videre og opdage glæden ved fotografering.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 17.05.2017

  Det nye ultrarobuste Tough! TG-5-kameraet fra Olympus er klar til at slå alle konkurrenter under alle forhold

  Hvis du er på jagt efter det absolut mest robuste, go-anywhere-kamera til at fange højdepunkterne på dit seneste eventyr, er det bedste i klassen lige blevet endnu bedre. Med TG-5 lancerer Olympus deres seneste flagskibskamera Tough!, og det kommer på markedet med nogle betydelige forbedringer.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 15.05.2017

  Få mere ud af din sommer med loyalitetstilbud på udvalgte OM-D-kameraer og M.ZUIKO DIGITAL-objektiver

  Olympus præsenterer en serie af særlige tilbud på Olympus OM-D-kameraer og M.ZUIKO DIGITAL-objektiver denne sommer: Alle køb, der foretages mellem d. 15. maj og d. 15. juli 2017 og vedrører produkter i den valgte serie af to kameramodeller og fem objektiver, berettiger til en attraktiv bonus på op til 750,00 kr. for hvert købt produkt – op til 4050,00 kr., hvis alle produkter købes.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 08.05.2017

  Større firmwareopgraderinger giver Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark II og PEN-F endnu større ydeevne

  Nye større firmwareopdateringer til de kompakte systemkameraer Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark II og Olympus PEN-F samt firmwareopdateringer til M.ZUIKO DIGITAL-objektiver udgives efter planen i dag.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 08.12.2016

  Olympus DM-720: effektiv tidsstyring for unge iværksættere

  Daglige forretningsmøder, konstant på farten og et hoved, der er fyldt med idéer: Der er pres på moderne unge iværksættere. God organisation og effektiv tidsstyring er afgørende for at hjælpe dem med at bevare kontrollen. Det garanteres med den nye Olympus DM-720-stemmeoptager.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 08.12.2016

  Stemmeoptagelse med en enkelt berøring – Olympus VN-541PC er den perfekte følgesvend for studerende

  Denne nye optager er svaret, når det gælder om at optimere workflowet på universiteter. Olympus VN-541PC digital stemmeoptager er den ideelle følgesvend, når der skal holdes styr på forelæsninger, bunker af studiematerialer og hyppige eksaminer.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 01.12.2016

  Ny firmwareversion sikrer kompatibilitet

  Olympus er engageret i at give brugerne de bedste forstærkninger og løbende forbedringer med hyppige firmwareopdateringer. Den nye firmwareopdatering til OM-D- og PEN-F-kameraer indeholder nye funktioner og kompatibilitet med de seneste produkter fra Olympus.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download
 • 02.11.2016

  Kompakt og let men alligevel robust STF-8 Macro flash

  Olympus OM-D har en mission der vil give professionelle fotografer, fotoentusiaster og specialister præcis, hvad de ønsker. Den nye OM-D E-M1 Mark II sætter ikke alene standarden for hastighed og mobilitet men hele systemet er udformet til at introducere professionelle og amatørfotografer til hvor sjovt fotografering kan være.

  Læs mere Tilføj til downloads Direkte download