Du synes at browse dette websted ved hjælp af Internet Explorer 6. Denne browser er nu forældet.
For mere sikker og pålidelig browser anbefales det at du opgraderer din browser til en af ​​disse browsere:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M5 MARK II

Mest kraftfulde billedstabilisering
 • OM-D-filmkvalitet ved fingerspidserne
 • Klassens mest kompakte størrelse
 • Støv-, stænk- & frysesikker

TG‑4

Ekstreme situationer. Betagende billeder.
 • Højhastighedsoptik
 • Avanceret makrofotografering
 • Hel serie af tilbehør

SH‑2

Klart og smukt i ét
 • Førsteklasses design – sofistikeret fornemmelse
 • Optisk 5-akset IS for skarpe scener
 • Avanceret optagelse af natscener

E‑M1

Konstrueret til at være bedre end D‑SLR kameraer
 • Perfekt størrelse kamerahus
 • DOBBELT HURTIG AF for hastighed og nøjagtighed
 • Topkvalitet inden for design & brugbarhed

STYLUS 1S

Højeste billedydelse i sin klasse
 • Innovative teknologier
 • Avancerede indstillinger
 • Intuitiv betjening

Udforsk en verden af
Olympus kamera

OM-D

Bygget til at udmærke sig i hurtighed, præcision, kreativitet og billedkvalitet - kronet med retro-design.

Læs mere

PEN

Et stilfuldt og let anvendeligt system, udstyret med SLR ydeevne og udskiftelige objektiver.

Læs mere

STYLUS

Lille i størrelse, stor på specifikationer: Vi har kompakt kameraer der passer til enhver lejlighed.

Læs mere

OPTIKKER

Et imponerende sortiment af både zoom- og makrooptikker samt optikker med fast brændvidde til alle dine kreative behov.

Læs mere

Uanset hvilke billeder du er ude efter, er Olympus tilbehør med til at få det til at ske!

Dette interesserer muligvis også dig

Seneste nyt View in Press Centre

Alle nyheder

 • NY

  16.04.2015

  Firmwareopdatering til E-M5 MarkII

  Firmwareversion 1.1 til E-M5 MarkII er nu tilgængelig.

  Læs mere
 • NY

  13.04.2015

  STYLUS 1s fås snart i Europa

  Olympus har gjort sit red dot-prisbelønnede flagskab endnu mere attraktivt med en optik- og designopgradering, der gør kameraet endnu mere avanceret, brugervenligt og elegant samt nemmere at holde. Det nye STYLUS 1s fås med den seneste STYLUS 1-firmware, der giver kompatibilitet med vidvinkel, hvilket er ensbetydende med større fokusområde med konstant lys blændeåbning på 1:2.8 – startende med det imponerende vidvinkelpotentiale på 22,4mm* og helt op til 510 mm* telefotobilleder (*svarende til 35 mm). Dette nye førsteklasses kompaktkamera med den avancerede søger kan købes fra forsommeren.

  Læs mere
 • NY

  13.04.2015

  Den nye TOUGH TG-4 håndterer både mørke og dybde

  Det er ikke kun fans af ekstremsport, der værdsætter robuste kameraer - det nye STYLUS TOUGH-flagskib vil vække begejstring hos alle, der tilbringer meget tid udendørs og ønsker at indfange deres oplevelser i fremragende kvalitet og i alle miljøer uden at skulle bekymre sig om lyset eller udstyrets tilstand. TG-4 er et effektivt allround-kamera med en imponerende superlys optik med 4x optisk zoom (25-100mm*) med en maksimal blændeåbning på 1:2.0 ved vidvinkelzoom (*svarende til 35 mm). Desuden finder man det avancerede system med variabel makro med fire indstillinger, herunder den unikke fokusstablingsfunktion, som giver makrobilleder med en fantastisk dybde i kameraet, og dykkere vil værdsætte den nye HDR-undervandsfunktion og den indbyggede trykmåler. Det stadig større udvalg af specialiseret TOUGH-tilbehør betyder, at fotografering er muligt under endnu mere ekstreme forhold – både fotografisk, sportsmæssigt eller geografisk. Fås fra maj 2015.

  Læs mere
 • NY

  11.03.2015

  SH-2: uundværlig til at bevare minderne

  Uventede øjeblikke giver fantastiske billeder, men de sker som regel ikke i det perfekte lys, og du kan ikke sætte glade børn på standby, mens du forsøger at gøre kameraet klar. Derfor har Olympus udstyret det nye Stylus SH-2-kompaktkamera med den avancerede teknologi, der kræves for at optage videoer og tage stillbilleder på farten – hurtigt, nemt og endda i mørke. Det giver en kvalitet, du ikke kan opnå med en telefon, og du behøver ikke være ekspert. Olympus har desuden givet kameraet et flot design og et kompakt, let hus. Kombinationen af læderlignende teksturer og et metalhus i delvist retrolook betyder, at SH-2 passer ind overalt. Uanset om det drejer sig om fødselsdagsfejring med levende lys eller en stjerneoplyst strand, kan nattilstanden håndtere dårlig belysning. Den optiske billedstabiliseringsteknologi med 5 akser kommer fra Olympus’ high-end-kameraer og modvirker kamerarystelser meget mere effektivt end lignende systemer. Det er afgørende, når der tages nærbilleder med den effektive 24x optiske zoom, eller når der optages en håndholdt film om natten med tidsforskydning. SH-2 er naturligvis udstyret med Wi-Fi-funktioner til upload af billeder til en en smartphone og har desuden alle de kreative funktioner og styrefunktioner, du forventer af Olympus-kameraer.

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Rejs lettere, og tag mere stabile billeder med verdens mest kraftfulde IS

  Det nye OM-D E-M5 Mark II forvandler et stillbilledkamera til sofistikeret udstyr for den spontane og kreative fotograf og videooptager med samme professionelle kvalitet som førsteklasses udstyr. E-M5 af første generation gav ambitiøse fotografer mulighed for at matche D-SLR-billedkvalitet på farten uden brug af stativ og andet unødvendigt udstyr. Det var takket være det lette, kompakte design og det unikke billedstabiliseringssystem (IS) med 5 akser. Olympus har videreudviklet dette system til E-M5 Mark II, som på tidspunktet for lanceringen har verdens mest avancerede IS. Forbedringen af kompensationen for kamerarystelser svarer til 5 trin kortere lukkertid, hvilket er ensbetydende med suveræn billedkvalitet i svagt lys. Det suppleres af designkvaliteten for OM-D-huset, som kan bruges i al slags vejr. Kombineret med det ekstremt hurtige autofokus og IS betyder kameraets og objektivsystemets kompakte, lette design, at det er ideelt til optagelse af udendørs motiver i hurtig bevægelse under alle forhold. Det nye OM-D E-M5 Mark II lanceres i slutningen af februar.

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Allroundzoom med bedre præstation

  Når fotografering er den foretrukne hobby og ikke et job, har du brug for flot udstyr, som du kan tage med dig overalt, og som giver maksimal billedeffekt pr. kubiktomme samt suveræn alsidighed og fleksiblitet. Alt dette lever anden generation af M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II-telefotoobjektivtet fra Olympus op til takket være et raffineret nyt design og Olympus ZERO-coatingen, som giver forbedret optisk kvalitet. Designerne hos M.ZUIKO har desuden føjet et robust og vejrbestandigt design til de traditionelle styrker ved 14-150 mm-serien – hvilket er i overensstemmelse med det nye objektivs ideelle kamerapartnere fra Olympus’ prisbelønnede OM-D-serie. Ligesom sine fleksible forgængere er denne flotte nye udgave både let og kompakt. Den lanceres i slutningen af februar 2015 for € 649 (eller tilsvarende i andre valutaer).

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Det bredeste vidvinkel-TOUGH er klar til action

  Den nye Olympus Tough TG-860 giver actionentusiaster alt det, de har behov for – et objektiv med ultrabred vinkel, betjening med én hånd, LCD med en vinkel specielt til selfies og mulighed for tilvalg af sele. Når du suser ned ad en skråning på cyklen eller glider hen over bølgerne under en drage, har du brug for et objektiv med ultrabred vinkel for at kunne få det hele med – især hvis du kun har én hånd til rådighed, og kun har én chance for at få det hele med på billedet. Derfor har Olympus udstyret den nye STYLUS Tough TG-860 med det bredeste vidvinkelobjektiv, som aktuelt fås i klassen med kompaktkameraer (21-105 mm*). Og mere end én udløserknap – så adrenalinjunkier kan tage knivskarpe billeder, selfies uden forvrænging og multiformatvideoer på farten, med eller uden handsker, med højre eller venstre hånd. TG-860 lanceres i midten af marts 2015 for € 299 (eller tilsvarende i andre valutaer).

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  High five! Femte M.ZUIKO Pro-objektiv på radaren

  I 2015 lanceres det 5. objektiv i Olympus’ prisbelønnede M.ZUIKO PRO-serie, som kombinerer suveræn professionel ydelse med det kompakte og lette design fra Micro Four Thirds-kameraer. Det lyse M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO kommer i godt selskab med et andet PRO-objektiv, som kommer i handlen senere i år – vidvinkelzoom – og et super-telefotozoomobjektiv med fast fokuslængde, som også er under udvikling. Olympus’ PRO-eliteserie tilbyder for øjeblikket to objektiver. Alle M.ZUIKO PRO-objektiver er udviklet og fremstillet iht. de absolut højeste standarder, så resultatet er den bedste billedkvalitet, der nogensinde er opnået med optisk udstyr fra Olympus.

  Ydereligere oplysninger om M.ZUIKO

Nye produkter

 • NY

  13.04.2015

  STYLUS 1s fås snart i Europa

  Olympus har gjort sit red dot-prisbelønnede flagskab endnu mere attraktivt med en optik- og designopgradering, der gør kameraet endnu mere avanceret, brugervenligt og elegant samt nemmere at holde. Det nye STYLUS 1s fås med den seneste STYLUS 1-firmware, der giver kompatibilitet med vidvinkel, hvilket er ensbetydende med større fokusområde med konstant lys blændeåbning på 1:2.8 – startende med det imponerende vidvinkelpotentiale på 22,4mm* og helt op til 510 mm* telefotobilleder (*svarende til 35 mm). Dette nye førsteklasses kompaktkamera med den avancerede søger kan købes fra forsommeren.

  Læs mere
 • NY

  13.04.2015

  Den nye TOUGH TG-4 håndterer både mørke og dybde

  Det er ikke kun fans af ekstremsport, der værdsætter robuste kameraer - det nye STYLUS TOUGH-flagskib vil vække begejstring hos alle, der tilbringer meget tid udendørs og ønsker at indfange deres oplevelser i fremragende kvalitet og i alle miljøer uden at skulle bekymre sig om lyset eller udstyrets tilstand. TG-4 er et effektivt allround-kamera med en imponerende superlys optik med 4x optisk zoom (25-100mm*) med en maksimal blændeåbning på 1:2.0 ved vidvinkelzoom (*svarende til 35 mm). Desuden finder man det avancerede system med variabel makro med fire indstillinger, herunder den unikke fokusstablingsfunktion, som giver makrobilleder med en fantastisk dybde i kameraet, og dykkere vil værdsætte den nye HDR-undervandsfunktion og den indbyggede trykmåler. Det stadig større udvalg af specialiseret TOUGH-tilbehør betyder, at fotografering er muligt under endnu mere ekstreme forhold – både fotografisk, sportsmæssigt eller geografisk. Fås fra maj 2015.

  Læs mere
 • NY

  11.03.2015

  SH-2: uundværlig til at bevare minderne

  Uventede øjeblikke giver fantastiske billeder, men de sker som regel ikke i det perfekte lys, og du kan ikke sætte glade børn på standby, mens du forsøger at gøre kameraet klar. Derfor har Olympus udstyret det nye Stylus SH-2-kompaktkamera med den avancerede teknologi, der kræves for at optage videoer og tage stillbilleder på farten – hurtigt, nemt og endda i mørke. Det giver en kvalitet, du ikke kan opnå med en telefon, og du behøver ikke være ekspert. Olympus har desuden givet kameraet et flot design og et kompakt, let hus. Kombinationen af læderlignende teksturer og et metalhus i delvist retrolook betyder, at SH-2 passer ind overalt. Uanset om det drejer sig om fødselsdagsfejring med levende lys eller en stjerneoplyst strand, kan nattilstanden håndtere dårlig belysning. Den optiske billedstabiliseringsteknologi med 5 akser kommer fra Olympus’ high-end-kameraer og modvirker kamerarystelser meget mere effektivt end lignende systemer. Det er afgørende, når der tages nærbilleder med den effektive 24x optiske zoom, eller når der optages en håndholdt film om natten med tidsforskydning. SH-2 er naturligvis udstyret med Wi-Fi-funktioner til upload af billeder til en en smartphone og har desuden alle de kreative funktioner og styrefunktioner, du forventer af Olympus-kameraer.

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Rejs lettere, og tag mere stabile billeder med verdens mest kraftfulde IS

  Det nye OM-D E-M5 Mark II forvandler et stillbilledkamera til sofistikeret udstyr for den spontane og kreative fotograf og videooptager med samme professionelle kvalitet som førsteklasses udstyr. E-M5 af første generation gav ambitiøse fotografer mulighed for at matche D-SLR-billedkvalitet på farten uden brug af stativ og andet unødvendigt udstyr. Det var takket være det lette, kompakte design og det unikke billedstabiliseringssystem (IS) med 5 akser. Olympus har videreudviklet dette system til E-M5 Mark II, som på tidspunktet for lanceringen har verdens mest avancerede IS. Forbedringen af kompensationen for kamerarystelser svarer til 5 trin kortere lukkertid, hvilket er ensbetydende med suveræn billedkvalitet i svagt lys. Det suppleres af designkvaliteten for OM-D-huset, som kan bruges i al slags vejr. Kombineret med det ekstremt hurtige autofokus og IS betyder kameraets og objektivsystemets kompakte, lette design, at det er ideelt til optagelse af udendørs motiver i hurtig bevægelse under alle forhold. Det nye OM-D E-M5 Mark II lanceres i slutningen af februar.

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Allroundzoom med bedre præstation

  Når fotografering er den foretrukne hobby og ikke et job, har du brug for flot udstyr, som du kan tage med dig overalt, og som giver maksimal billedeffekt pr. kubiktomme samt suveræn alsidighed og fleksiblitet. Alt dette lever anden generation af M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II-telefotoobjektivtet fra Olympus op til takket være et raffineret nyt design og Olympus ZERO-coatingen, som giver forbedret optisk kvalitet. Designerne hos M.ZUIKO har desuden føjet et robust og vejrbestandigt design til de traditionelle styrker ved 14-150 mm-serien – hvilket er i overensstemmelse med det nye objektivs ideelle kamerapartnere fra Olympus’ prisbelønnede OM-D-serie. Ligesom sine fleksible forgængere er denne flotte nye udgave både let og kompakt. Den lanceres i slutningen af februar 2015 for € 649 (eller tilsvarende i andre valutaer).

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Det bredeste vidvinkel-TOUGH er klar til action

  Den nye Olympus Tough TG-860 giver actionentusiaster alt det, de har behov for – et objektiv med ultrabred vinkel, betjening med én hånd, LCD med en vinkel specielt til selfies og mulighed for tilvalg af sele. Når du suser ned ad en skråning på cyklen eller glider hen over bølgerne under en drage, har du brug for et objektiv med ultrabred vinkel for at kunne få det hele med – især hvis du kun har én hånd til rådighed, og kun har én chance for at få det hele med på billedet. Derfor har Olympus udstyret den nye STYLUS Tough TG-860 med det bredeste vidvinkelobjektiv, som aktuelt fås i klassen med kompaktkameraer (21-105 mm*). Og mere end én udløserknap – så adrenalinjunkier kan tage knivskarpe billeder, selfies uden forvrænging og multiformatvideoer på farten, med eller uden handsker, med højre eller venstre hånd. TG-860 lanceres i midten af marts 2015 for € 299 (eller tilsvarende i andre valutaer).

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  High five! Femte M.ZUIKO Pro-objektiv på radaren

  I 2015 lanceres det 5. objektiv i Olympus’ prisbelønnede M.ZUIKO PRO-serie, som kombinerer suveræn professionel ydelse med det kompakte og lette design fra Micro Four Thirds-kameraer. Det lyse M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO kommer i godt selskab med et andet PRO-objektiv, som kommer i handlen senere i år – vidvinkelzoom – og et super-telefotozoomobjektiv med fast fokuslængde, som også er under udvikling. Olympus’ PRO-eliteserie tilbyder for øjeblikket to objektiver. Alle M.ZUIKO PRO-objektiver er udviklet og fremstillet iht. de absolut højeste standarder, så resultatet er den bedste billedkvalitet, der nogensinde er opnået med optisk udstyr fra Olympus.

  Ydereligere oplysninger om M.ZUIKO
 • 15.09.2014

  Bærbar og professionel

  For stadig flere professionelle fotografer er Olympus førstevalget, når der ønskes superbærbare systemkameraer og optik af professionel standard, som kan bruges i al slags vejr. Den nye sølvversion af det ikoniske OM-D E-M1 leveres med en forinstalleret v2.0-firmwareopgradering, der giver tethered fotografering, indbygget Digital Shift og Live Composite. Fotografer med professionelle ambitioner vil ligeledes blive godt tilfredse med E-M1’s flotte nye sølvhus.

  Læs mere

Firmware opdateringer

 • NY

  16.04.2015

  Firmwareopdatering til E-M5 MarkII

  Firmwareversion 1.1 til E-M5 MarkII er nu tilgængelig.

  Læs mere
 • NY

  05.02.2015

  Ny firmwareopgradering til flagskibet OM-D E-M1

  Den nye firmwareopgradering v3.0 for OM-D E-M1, som føjer to nye funktioner til det prisbelønnede kameras specifikationer. Opgraderingen leveres med 9-bps sekventielt autofokus samt OM-D’s banebrydende Dual Fast AF med genfokus for hvert billede, så der opnås knivskarpe stillbilleder uden slør. Desuden betyder opgraderingen, at E-M1 bliver kompatibel med den seneste version af OI.Share (v2.5), som igen muliggør Live View control under videooptagelse via en WiFi-forbundet smartphone. Opgraderingen fås gratis fra den 24. februar 2015 via Olympus Digital Camera Updater.

  Læs mere
 • NY

  29.01.2015

  Firmwareopdatering til E-PL7

  Firmwareversion 1.2 til E-PL7 er nu tilgængelig.

  Læs mere
 • NY

  15.01.2015

  Firmwareopdatering til STYLUS 1 giver større fokusområdet m.m.

  Olympus har lanceret en omfattende firmwareopgradering, der forbedrer specifikationerne yderligere for kompaktkameraet STYLUS 1, som bevæger sig på tværs af kategorier. Firmwareopgraderingen v2.0 giver vinderen af 2014 Red Dot Design Award større fokusområde og øger vidvinkelpotentialet til hele 22,4 mm*. Den nye firmware giver desuden STYLUS 1-ejerne kreativt potentiale med funktionerne til intervaloptagelse og timelapse-filmoptagelse, som har vist sig at være så populære hos brugerne af Olympus’ karakteristiske OM-D-kameraer. Der findes desuden en række andre forbedringer, herunder kompatiblitet med OI.Share v2.5, som giver ekstern trådløs lukkerudløsning fra en smartphone. Den nye firmware kan downloades gratis via Olympus Digital Camera Updater.

  Læs mere
 • NY

  15.01.2015

  Firmwareopdatering til M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm F3.5-6.3 EZ

  Firmwareversion 1.3 til M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm F3.5-6.3 EZ er nu tilgængelig.

  Læs mere
 • NY

  09.12.2014

  Firmwareopdatering til M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8 PRO

  Firmwareversion 1.1 til M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8 PRO er nu tilgængelig.

  Læs mere
 • NY

  13.11.2014

  Firmwareopdatering til Olympuskameraer i PEN- og OM-D-serien

  Du kan forvente enestående resultater med vores nyeste pro-optik M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1:2.8 PRO. Som ejer af et af de følgende kameraer kan du forbedre dets funktioner yderligere ved at opdatere til den nyeste kamerafirmware: E-PM1, E-PM2, E-P3, E-PL3, E-P5, E-PL5, E-PL6, E-PL7, E-M1, E-M5 og E-M10 Følg nedenstående link til vores overførselsside, og vælg dit kamera på listen over produkter.

  Læs mere
 • 20.11.2014

  Firmwareopdatering til E-M1

  Firmwareversion 2.2 til E-M1 er nu tilgængelig.

  Læs mere